Aztec Emerald

Aztec Emerald

Amatic heeft al veel spellen op de markt gebracht en één daarvan is de Aztec Emerald gokkast. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een totaal van 5 rollen. Per rol krijg je 4 symbolen te zien en daardoor kun je een gokje wagen met 20 symbolen per speelronde. Zodra de rollen van het spel gaan draaien kun je mooie prijzen naar binnen slepen. Kies je ervoor om met dit spel aan de slag te gaan? Dan zal je kunnen rekenen op de nodige spanning. Het thema van het spel heeft te maken met de Azteken. Je krijgt op de rollen ene mooie dame te zien met een gouden masker, gouden tempels, maïs, groene diamanten, tijgers, apen, vissen, kikkers en vogels.  

Aztec Emerald spelregels

Om met dit spel prijzen te kunnen winnen moet je op de rollen combinaties vormen. Het is belangrijk dat elke combinatie uit minimaal 3 identieke symbolen bestaat. Zodra je dit spel gaat spelen zal je 50 winlijnen tegenkomen op het speelveld. Hier moet elke combinatie er één van volgen. Een combinatie moet op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Aztec Emerald gokkast met een RTP van maar liefst 97,16% voor de winst. Het spel biedt een medium variantie en spelen kan met ruime inzetlimieten. Je kunt minimaal €0,10 per draai plaatsen en maximaal €100 per draai.

Wild symbolen en free spins aanwezig

Tijdens het spelen van de Aztec Emerald gokkast kun je ook gebruik maken van extra functies. Het Wild symbool is er daar één van. Deze herken je aan de WILD. Het Wild symbool kun je gebruiken als een soort joker. Hij kan alle standaard symboolsoorten vervangen en kan dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Je kunt dan alsnog een winst uit laten betalen. Dit spel heeft ook Scatter symbolen te bieden en hier kun je free spins mee winnen. Met de Scatter symbolen kun je minimaal 5 free spins winnen en maximaal 45 free spins. De Scatter herken je aan de gouden tempel.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen