Buffalo Thunderstacks

Buffalo Thunderstacks

Speel online op de Buffalo Thunderstacks gokkast van Amatic en ontdek de leefomgeving van de buffel en andere wilde dieren. Je kunt dit spel gaan spelen met een mooi en goed uitgewerkt thema. Op de achtergrond zie je de leefomgeving van de dieren. Je ziet hoge rotsen en bergen, een zanderige grond, cactussen en gouden munten. Op de rollen kun je ook bijpassende symbolen laten verschijnen. Je draait de buffel, beren, wolven, herten en panters. Daarnaast draai je ook gekleurde kaartsymbolen als A, K, Q, J en 10.

Buffalo Thunderstacks spelregels

Wanneer je een gokje gaat wagen op de Buffalo Thunderstacks gokkast zal je goed moeten weten hoe het spel winsten oplevert. Je kunt met dit spel prijzen winnen door op de 5 rollen complete combinaties te vormen. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Buffalo Thunderstacks gokkast met 40 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Met een RTP van 96,91% kun jij dit spel voor de winst gaan spelen.

Wild symbolen

Er is onder andere een Wild symbool te vinden bij de Buffalo Thunderstacks gokkast. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan kun je alsnog een winst uit laten betalen. Je speelt de Buffalo Thunderstacks gokkast ook met respins. Als deze geactiveerd worden kun je gratis prijzen winnen, omdat de rollen gratis gaan draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen