Burning Bells 20

Burning Bells 20

Bij het online casino is het mogelijk om Amatic gokkasten op te zoeken en één daarvan is de Burning Bells 20 gokkast. Je kunt dit spel gaan spelen met 5 rollen. Hierop kun je verschillende stukken fruit draaien. Daarnaast heeft het spel ook vlammen te bieden. Dit klassieke spel van Amatic laat per rol 3 symbolen zien, waardoor je kunt gaan spelen met 15 symbolen per ronde. Zodra de rollen gaan draaien kun je combinaties vormen en prijzen winnen. Dit is mogelijk met kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven en watermeloenen. Er zijn ook gouden bellen, gouden sterren, gouden hoefijzers en rode zevens aan het spel toegevoegd door Amatic.

Burning Bells 20 spelregels

Tijdens het spelen van de Burning Bells 20 gokkast kunnen er mooie prijzen gewonnen worden. Om te kunnen winnen moet je op de rollen combinaties vormen met minimaal 3 identieke symbolen. Het spel wordt gespeeld met een lage variantie en 20 winlijnen. Daardoor heb je bij veel speelrondes een winst te pakken en zal je maar weinig rondes tegenkomen die geen geldprijzen opleveren. Deze gokkast heeft een maximale winst van 1.000 keer je inzet te bieden. Spelen is mogelijk vanaf €0,20 per speelronde tot maximaal €200 per speelronde.

Wild symbolen en Scatters toegevoegd

Amatic heeft de Burning Bells 20 gokkast voorzien van extra functies en daar is het Wild symbool er één van. Het Wild symbool is te herkennen aan de gouden bel. Met het Wild symbool kun je alle symboolsoorten vervangen, met uitzondering voor de Scatter. Zo kun je met de Wild ook onderbroken combinaties laten completeren en dit kan alsnog een winst opleveren. Als je voor dit spel kiest wil je ook zeker de Scatter niet missen, die te herkennen is aan de gouden ster. Met de Scatter kun je prijzen winnen zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen