Burning Bells 40

Burning Bells 40

Amatic heeft onder andere de Burning Bells 40 gokkast ontwikkeld. Dit spel heeft een klassiek thema gekregen, waarbij fruit centraal staat. Als je deze gokkast gaat spelen zal je kunnen rekenen op 5 rollen. Je ziet per rol 4 symbolen verschijnen, waardoor je kunt spelen met 20 symbolen per speelronde. Met dit spel kun je prijzen winnen met stukken fruit. Op de rollen draai je kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven en watermeloenen. Gouden hoefijzers, gouden bellen, gouden sterren en rode zevens kunnen ook als symbolen worden gedraaid.

Burning Bells 40 spelregels

Gokkasten op de Burning Bells 40 gokkast kan met een totaal van 40 winlijnen. Om te kunnen winnen moet je ervoor zorgen dat elke combinatie één van de actieve winlijnen volgt. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen wordt gedraaid. Je speelt met een Return to Player van 96,95% voor de winst. Spelen kan voor minimaal €0,40 per speelronde en voor maximaal €300 per draai.

Gebruik Wild symbolen en Scatters

Tijdens het spelen van de Burning Bells 40 gokkast kun je ook van extra functies gebruikmaken. Dit kan al snel voor de nodige spanning zorgen tijdens het spelen. Als je het spel geladen hebt kun je op de rollen onder andere Wild symbolen draaien. Deze herken je aan de gouden bel. Met de Wild kun je alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hiermee dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Je kunt de Wild draaien op de rollen 2, 3 en 4. Er is ook een Scatter aanwezig en deze herken je aan de gouden ster. Met het Scatter symbool kun je prijzen winnen op alle posities op de rollen. Hier hoef je dus geen combinaties voor te vormen of winlijnen mee te volgen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen