Dit spel is niet meer gratis te spelen.

Voor echt geld spelen

Fruit Express

Ga je spelen bij het online casino en kom je daar de Fruit Express gokkast tegen? Dan is het zeker de moeite waard om met dit spel aan de slag te gaan. Je kunt dit spel gaan spelen met de kwaliteiten van spel provider Amatic. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je 5 rollen te zien krijgen. Je kunt per rol 3 symbolen draaien en daardoor speel je met 15 symbolen per draai. Op de rollen van het spel kun je verschillende stukken fruit laten verschijnen. Denk daarbij aan kersen, citroenen, pruimen, druiven, sinaasappels en watermeloenen. Je kunt ook rode zevens draaien en blauwe sterren. De symbolen kunnen jou van mooie prijzen voorzien.

Fruit Express spelregels

Om het tot een winst te kunnen schoppen met de Fruit Express gokkast moet je op de 5 rollen van het spel complete combinaties vormen. Een combinatie moet bij dit spel bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 10 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Complete combinaties kunnen al snel mooie uitbetalingen opleveren en daardoor loopt de spanning hoog op.

Wild symbolen en respins

Een gokje wagen op de Fruit Express gokkast kan ook al snel interessant worden door de extra functies die toe zijn gevoegd. Dit spel heeft onder andere Wild symbolen te bieden en zij hebben een vervangende functie. Je kunt met het Wild symbool zelfs onderbroken combinaties laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een winst uit kunnen laten betalen. Je kunt het spel ook gaan spelen met respins. Zodra er respins geactiveerd zijn kun je gratis prijzen winnen en dat maakt het al snel interessant.

Andere gokkasten

Hot Fruits 27Hot Fruits 27Nu spelen
Fruit ExpressFruit ExpressNu spelen
Crazy BeeCrazy BeeNu spelen
Lady Fruits 20Lady Fruits 20Nu spelen
Magic Wheel 4 PlayerMagic Wheel 4 PlayerNu spelen
Dragons and MagicDragons and MagicNu spelen
Hot 7 Hold and SpinHot 7 Hold and SpinNu spelen
Dreams and DollarsDreams and DollarsNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
Cyberslot MegaclustersCyberslot MegaclustersNu spelen
Temple of FortuneTemple of FortuneNu spelen
Temple Quest SpinfinityTemple Quest SpinfinityNu spelen