Fruit Loop

Fruit Loop

Je kunt bij het online casino onder andere de Fruit Loop gokkast spelen. Deze gokkast is ontwikkeld door spel provider Amatic. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je kunnen rekenen op 5 rollen. Je kunt per rol 4 symbolen laten zien, waardoor je per speelronde kunt gokken met 20 symbolen. Als je een gokje gaat wagen zal je op de rollen mooie stukken fruit kunnen laten verschijnen. De naam van het spel vertelt eigenlijk al dat het thema over fruit gaat. Je kunt spelen met kersen, druiven, pruimen, sinaasappels, citroenen en watermeloenen. Gouden bellen en rode zevens zijn ook toegevoegd aan de Fruit Loop gokkast.

Fruit Loop spelregels

Met dit spel kun je prijzen winnen door op de rollen combinaties te vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 40 winlijnen volgt. Gebeurd dit van links naar rechts en op aaneengesloten rollen? Dan kun je op een mooie uitbetaling rekenen. Het spel biedt een Return to Player van maar liefst 97,17% en dat is ontzettend hoog voor een online gokkast. Je kunt dit spel voor de winst spelen met een medium variantie en je kunt rekenen op ruime inzetlimieten. Er kan minimaal €0,10 per draai worden geplaatst en maximaal €100 per speelronde.

Wild symbolen en vermenigvuldigers

Ga je een gokje wagen op de Fruit Loop gokkast? Dan kun je verschillende extra functies tegenkomen, waaronder het Wild symbool. Hiermee kun je onderbroken combinaties laten completeren. Als dat lukt, val je alsnog in de prijzen. Je herkent het Wild symbool aan de rode zeven. Er is ook een vermenigvuldiger toegevoegd aan het spel. Deze kunnen geactiveerd worden zodra de symbolen van een gouden frame worden voorzien. De vermenigvuldiger kan telkens met +1 worden verhoogd. Bij elke tiende spin worden alle symbolen met een gouden frame veranderd in Wild symbolen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen