Grand Wild Dragon 20

Grand Wild Dragon 20

Deze gokkast is ontwikkeld door Amatic. Je speelt de Grand Wild Dragon 20 gokkast met een thema over het oosten. Door het Aziatische tintje kun je rekenen op kleuren als rood en goud. Je speelt deze gokkast met 5 rollen en per rol krijg je 3 symbolen te zien. Daardoor speel je per ronde met 15 symbolen voor de winst. Deze gokkast biedt mooie symbolen die het thema goed uitwerken. Denk aan gouden draken, vuurvogels, koi karpers, schildpadden en kikkers. Parels, gouden kannen en roze bloemen komen ook op de rollen voorbij. Hiermee kun je mooie prijzen winnen zodra je combinaties vormt op het speelveld.

Grand Wild Dragon 20 spelregels

Amatic heeft deze gokkast voorzien van 20 winlijnen. Ga je voor de winst spelen? Dan moet een combinatie één van de actieve winlijnen volgen. Het is daarbij belangrijk dat de combinatie op aaneengesloten rollen wordt gedraaid. Je speelt de Grand Wild Dragon 20 gokkast met een RTP van maar liefst 97,02% voor de winst. Daarnaast geldt er een lage variantie. Er gaan dus maar weinig speelrondes voorbij die geen winst opleveren. Met deze gokkast kun je tot maximaal 1.000 keer je inzet winnen. Spelen is mogelijk vanaf €0,20 per draai tot maximaal €100 per speelronde.

Wild symbolen en Scatters gebruiken

Speel je de Grand Wild Dragon 20 gokkast? Dan kun je de gouden draak als Wild symbool gebruiken. Hij kan over de gehele rol waarop hij verschijnt activeren. De Wild biedt een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Met het Wild symbool kun je dan ook onderbroken combinaties completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan win je alsnog een geldprijs. Het spel heeft ook Scatter symbolen gekregen en deze herken je aan de parel. De Scatter symbolen kunnen prijzen winnen op alle posities op de rollen en zonder een winlijn te volgen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen