Speel hier volledig scherm
Harlequeen

Harlequeen

Online een gokje wagen op Amatic spellen is zeker de moeite waard. Kies bijvoorbeeld voor de Harlequeen gokkast. Dit spel kan worden gespeeld met een thema over fruit en een vrouw als joker. Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar een totaal van 5 rollen. Je ziet op elke rol 4 symbolen voorbij komen en dat maakt een totaal van 20 symbolen per draai. Als je met de Harlequeen gokkast aan de slag gaat zal je kunnen rekenen op eerlijke kansen op winst. Het spel wordt gespeeld met citroenen, kersen, pruimen, sinaasappels, druiven en watermeloenen. Je draait ook joker symbolen, BAR symbolen en rode zevens.

Harlequeen spelregels

Om te kunnen winnen met de Harlequeen gokkast moet je combinaties vormen. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt het spel met 40 winlijnen. Volgt de combinatie er daar één van? Dan kun je rekenen op een geldprijs. Dit spel van Amatic wordt met een RTP van 93,1% voor de winst gespeeld. Je kunt spelen voor minimaal €0,40 per draai en voor maximaal €80 per draai. Met welke inzet je gaat spelen op de Harlequeen gokkast kun je geheel zelf bepalen.

Wild symbolen aanwezig

Tijdens het spelen van de Harlequeen gokkast kun je ook Wild symbolen op de rollen zien verschijnen. Je wilt de Wild symbolen zeker niet missen, want zij bieden een vervangende functie. Het Wild symbool kan goed van pas komen bij een combinatie die onderbroken wordt. Hij kan dan het verkeerde symboolsoort vervangen en zo wordt de combinatie gecompleteerd. Je kunt dan alsnog een winst uit laten betalen.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen