Hot Choice Deluxe

Hot Choice Deluxe

Spel provider Amatic zit geen moment stil en dat laten ze weer zien met de Hot Choice Deluxe gokkast. Ze hebben de Hot Choice Deluxe gokkast ontwikkeld met een hoge kwaliteit en het wordt daardoor al snel leuk om een gokje te gaan wagen. Als je de Hot Choice Deluxe gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar een totaal van 5 rollen. Op elke rol kun je 3 symbolen laten verschijnen. Daardoor speel je de Hot Choice Deluxe gokkast met 15 symbolen per draai. Op de rollen kun je verschillende stukken fruit als symbolen laten verschijnen. Je kunt symbolen draaien als watermeloenen, pruimen, citroenen, druiven, sinaasappels en kersen. Daarnaast kun je ook rode zevens en HOT CHOICE symbolen draaien.

Eenvoudige spelregels

Wil je winsten behalen met de Hot Choice Deluxe gokkast? Dan moet je op de rollen van het spel combinaties vormen. Een combinatie moet bij de Hot Choice Deluxe gokkast minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Als je de Hot Choice Deluxe gokkast gaat spelen zal je spelen met 10 winlijnen en hier moet elke combinatie er één van volgen. Het is belangrijk dat een combinatie altijd compleet is en niet onderbroken wordt. In de prijzentabel kun je terugvinden welke winsten je kunt behalen.

Geniet van extra functies

Er zijn ook extra functies te vinden bij de Hot Choice Deluxe gokkast. Zo kun je onder andere gaan spelen met free spins. De free spins kunnen gewonnen worden met de Scatter symbolen. Je kunt 6, 10 of 15 free spins winnen. Als je met de free spins gaat spelen zal je winsten kunnen behalen met vermenigvuldigers. Bij de 6 free spins ontvang je een x9 vermenigvuldigers. Je kunt de 10 free spins spelen met een vermenigvuldiger van x5. Bij de 15 free spins kom je een x3 vermenigvuldiger tegen. Geldprijzen kunnen hierdoor al snel hoog oplopen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen