Hot Fruits 10

Hot Fruits 10

Met een thema over fruit en een kleurrijk speelveld kun jij een gokje wagen op de Hot Fruits 10 gokkast. Amatic heeft dit spel ontwikkeld en gelanceerd. Daardoor kun je rekenen op een hoge kwaliteit en een leuke gameplay. Als je een gokje gaat wagen op dit spel van Amatic zal je 5 rollen te zien krijgen. Je zal 3 symbolen per rol kunnen draaien en daardoor speel je met 15 symbolen per speelronde. Als je dit spel gaat spelen zal je mooie prijzen kunnen winnen en daardoor zal de spanning al snel hoog oplopen. Prijzen winnen kan met mooie symbolen. Je draait kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven en watermeloenen. Daarnaast draai je ook rode zevens en gouden sterren.

Hot Fruits 10 spelregels

Gokken op dit spel van Amatic kan voor mooie prijzen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen combinaties te vormen. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je kunt het spel gaan spelen met 10 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Hoe meer combinaties je in een combinatie laat zien, hoe hoger de geldprijs die je uit kunt laten betalen. Dit spel wordt gespeeld met eerlijke kansen op winst.

Wild symbolen en Scatters aanwezig

Tijdens het spelen van de Hot Fruits 10 gokkast kom je ook extra functies tegen. Het Wild symbool is er daar één van. Deze herken je aan de rode zeven. Je kunt met het Wild symbool alle standaard symboolsoorten vervangen. Daardoor kun je hier ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan zal je alsnog een winst uit kunnen laten betalen. Dit spel biedt ook Scatter symbolen en daar kun je prijzen mee winnen op alle posities op de rollen. Hier hoef je geen combinaties voor te vormen of winlijnen voor te volgen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen