Voor echt geld spelen

Hot Scatter Deluxe

Er worden veel verschillende spellen aangeboden bij het online casino en één daarvan is de Hot Scatter Deluxe gokkast. Dit spel is op de markt gebracht door spel provider Amatic en je kunt het spel gaan spelen met een hoge kwaliteit. Het spel wordt gespeeld met een totaal van 5 rollen en je kunt per rol 3 symbolen draaien. Je speelt de Hot Scatter Deluxe gokkast dus met 15 symbolen per draai. Op de rollen van dit spel zal je mooie stukken fruit kunnen laten verschijnen. Je kunt kersen draaien, citroenen, druiven, sinaasappels, pruimen en watermeloenen. Daarnaast kom je ook rode zevens tegen en blauwe sterren.

Eenvoudige spelregels

Jouw doel tijdens het spelen van de Hot Scatter Deluxe gokkast? Dat is uiteraard het winnen van zoveel mogelijk geldprijzen. Om te kunnen winnen met dit spel moet je op de rollen van het spel combinaties draaien. Een combinatie moet altijd bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Combinaties moeten altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden en dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Er zijn 10 winlijnen aanwezig bij de Hot Scatter Deluxe gokkast en hier moet elke combinatie er één van volgen.

Geniet van extra functies

Niet alleen de geldprijzen maken het spelen van de Hot Scatter Deluxe gokkast interessant, want je kunt ook met extra functies gaan spelen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere een Wild symbool kunnen draaien. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt ook Scatter symbolen draaien en zij kunnen free spins opleveren. Met de free spins kun je de rollen van dit spel gratis laten draaien en zo kun je gratis winsten behalen.

Andere gokkasten

Book of Fruits 20Book of Fruits 20Nu spelen
Lady Fruits 20Lady Fruits 20Nu spelen
All Ways FruitsAll Ways FruitsNu spelen
Book of QueenBook of QueenNu spelen
Las Vegas FeverLas Vegas FeverNu spelen
Mighty Joker ArcadeMighty Joker ArcadeNu spelen
Fruit SmashersFruit SmashersNu spelen
Mayan RushMayan RushNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
Rocky ReactorsRocky ReactorsNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen