Hot Soccer

Hot Soccer

Ben jij sportief en zeg je geen nee tegen een voetbalwedstrijd? Dan past de Hot Soccer gokkast zeker goed in jouw straatje. Je kunt dit spel gaan spelen met een totaal van 5 rollen. Amatic heeft 3 symbolen per rol toegevoegd. Daardoor wordt er gespeeld met 15 symbolen per draai. Je kunt dit spel gaan spelen met een goed uitgewerkt thema over voetbal. Op de achtergrond zie je het voetbalstadion verschijnen en zelf sta je op het veld. Je draait op de rollen bijpassende symbolen. Denk aan gouden bekers, voetballers, voetballen, vlaggen, een fluitje, voetbalschoenen en handschoenen.

Hot Soccer spelregels

Het winnen van prijzen kan al snel gerealiseerd worden zodra je combinaties vormt op de rollen. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Hot Soccer gokkast met 40 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Dit spel kan met een Random Number Generator voor de winst gespeeld worden. Daarnaast bepaal je zelf met welke inzet je een gokje gaat wagen. Er kan minimaal €0,40 per draai geplaatst worden en maximaal €10 per draai.

Gebruik Wilds en Scatters

Je kunt de Hot Soccer gokkast ook gaan spelen met extra functies en daar is het Wild symbool er één van. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt kun je alsnog een winst uit laten betalen. Dit spel heeft ook Scatter symbolen te bieden en je kunt daar prijzen mee winnen op alle posities op de rollen. Je hoeft daar geen combinaties voor te vormen of winlijnen voor te volgen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen