Joker X

Joker X

Kun jij jezelf goed vermaken met klassieke gokkasten? Dan wil je zeker het spel Joker X van spel provider Amatic niet missen. Deze gokkast is in elkaar gezet met fruitsymbolen en ook jokers staan hierbij centraal. Het spel kan worden gespeeld met kleurrijke elementen en daar wordt je aandacht al snel door getrokken. Je speelt de Joker X gokkast met een totaal van 5 rollen en 3 symbolen per rol. Daardoor speel je met 15 symbolen per speelronde voor de winst. Op de rollen draai je verschillende gekleurde symbolen. Denk aan kersen, sinaasappels, citroenen, pruimen, druiven en watermeloenen. Je draait ook joker symbolen en rode zevens.

Joker X spelregels

Uiteraard wil je zoveel mogelijk geldprijzen winnen met het spel Joker X van Amatic. Als je begint met spelen zal je 5 rollen te zien krijgen en je moet hierop combinaties vormen om te kunnen winnen. Deze gokkast beschikt over 20 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Kies je voor het spel Joker X? Dan is het goed om te weten dat de Return to Player op 97,03% ligt. Je speelt de Joker X gokkast voor minimaal €0,20 per speelronde tot maximaal €100 per draai. Het spel kan voor mooie uitbetalingen zorgen.

Wild symbolen en vermenigvuldigers

Je speelt het spel Joker X met verschillende extra functies. Er is onder andere een Wild symbool toegevoegd en deze herken je aan de rode zeven en de joker. Het Wild symbool kan alle standaard symboolsoorten van de Joker X gokkast vervangen. Hier kun je dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. De Wild kan ook vermenigvuldigers met zich meebrengen. Deze worden veroorzaakt door de joker. Je zal een minimale vermenigvuldiger van x2 tegenkomen en een maximale vermenigvuldiger van x5.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen