Voor echt geld spelen

Lovely Lady Deluxe

Online spelen kan onder andere op de Lovely Lady Deluxe gokkast van Amatic. Je kunt dit spel gaan spelen met een thema over geluk en dat is goed terug te zien aan de grafische elementen die dit spel gekregen heeft. Amatic heeft de Lovely Lady Deluxe gokkast voorzien van een totaal van 5 rollen. Op elke rol kun je 3 symbolen draaien en daardoor speel je met 15 symbolen per draai. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere een mooie dame met zwart haar kunnen draaien. Verder draai je ook paddenstoelen, lieveheersbeestjes, hoefijzers, klavertjes vier, spaarvarkens en een glazen bol. De symbolen kunnen jou van mooie prijzen voorzien.

Lovely Lady Deluxe spelregels

Om te kunnen winnen met de Lovely Lady Deluxe gokkast moet je op de 5 rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Lovely Lady Deluxe gokkast met een totaal van 10 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. De geldprijzen kunnen al snel hoog oplopen bij dit spel en dat maakt het al snel spannend voor jou als speler.

Free spins en Wild symbolen

Er zijn onder andere Scatter symbolen toegevoegd aan de Lovely Lady Deluxe gokkast en zij kunnen jou van free spins voorzien. Als je 3 of meer Scatter symbolen draait zal je 15 free spins ontvangen. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen van het spel gratis laten draaien en zo win je gratis geldprijzen. Je kunt ook Wild symbolen draaien bij de Lovely Lady Deluxe gokkast. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen zelfs onderbroken combinaties laten completeren. Daardoor kun je gratis prijzen winnen.

Andere gokkasten

Wolf MoonWolf MoonNu spelen
Princess of PearlsPrincess of PearlsNu spelen
All Ways JokerAll Ways JokerNu spelen
Dynamite 7Dynamite 7Nu spelen
The BookThe BookNu spelen
Book of Cleopatra SuperStake EditionBook of Cleopatra SuperStake EditionNu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
Wonderland WildsWonderland WildsNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen
Slot Vegas MegaquadsSlot Vegas MegaquadsNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen