Lucky Double

Lucky Double

Amatic heeft al veel mooie spellen ontwikkeld en daar is de Lucky Double gokkast er één van. Je kunt dit spel gaan spelen met een gekleurd speelveld. Het speelveld bestaat uit 3 rollen en er worden 3 symbolen per rol gedraaid. Daardoor wordt er gespeeld met 9 symbolen per speelronde. Zodra je de rollen van het spel laat draaien maak je direct kans op het winnen van prijzen. Je kunt op de rollen van het spel kleurrijke stukken fruit draaien. Denk aan kersen, pruimen, druiven en citroenen. Je komt ook rode zevens, gouden bellen, BAR symbolen en fiches tegen. De symbolen leveren al snel mooie uitbetalingen op als je hier een combinatie mee vormt.

Lucky Double spelregels

Voor de winst spelen op de Lucky Double gokkast kan met eerlijke winkansen. Je speelt namelijk met een Random Number Generator. Als je dit spel gaat spelen zal je kunnen winnen door op de rollen combinaties te vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 identieke symbolen bestaan. Combinaties mogen op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Zolang de combinatie één van de 5 winlijnen volgt kun je rekenen op een mooie geldprijs. Met een Return to Player van maar liefst 97,06% wordt de Lucky Double gokkast voor de winst gespeeld.

Wild symbolen en vermenigvuldigers

Om het voor jou als speler nog leuker te maken dan het al is heeft Amatic extra functies toegevoegd. Je kunt onder andere Wild symbolen tegenkomen bij de Lucky Double gokkast. De Wild herken je aan het paars met gouden fiche waar WILD op staat geschreven. Met het Wild symbool kun je alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt er daardoor ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je het alsnog tot een winst kunt schoppen. De Wild levert ook vermenigvuldigers op. Je kunt een minimale vermenigvuldiger van x2 ontvangen met de Wild en een maximale vermenigvuldiger van x8.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen