Voor echt geld spelen

Lucky Egypt

Bij het online casino kun je onder andere een gokje gaan wagen op de Lucky Egypt gokkast. Je kunt dit spel gaan spelen van spel provider Amatic. Als je de Lucky Egypt gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar een totaal van 5 rollen. Hier kun je mooie symbolen op draaien die met het thema te maken hebben. Het thema heeft te maken met Egypte en daardoor kun je symbolen draaien als gouden ringen, cobra’s, een Ankh, piramides, een Ra-oog, Scarabeeën en nog veel meer. Op de achtergrond van de Lucky Egypt gokkast zie je een oude tombe. Je ziet hier gouden pilaren, mooie tekeningen van de Egyptenaren en nog veel meer!

Eenvoudige spelregels

Er kunnen mooie prijzen gewonnen worden met de Lucky Egypt gokkast. Om een winst te kunnen behalen moet je op de 5 rollen van het spel combinaties draaien. Een combinatie moet bij dit spel altijd bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je moet elke combinatie één van de 50 winlijnen laten volgen. In de prijzentabel van de Lucky Egypt gokkast kun je terugvinden welke prijzen dit spel op kan leveren.

Geniet van extra functies

Deze gokkast kan al snel extra functies laten zien. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Eén van de extra functies die je tegen kunt komen is het Wild symbool. Deze heeft een vervangende functie en kan alle standaard symbolen vervangen. Je kunt met het Wild symbool ook onderbroken combinaties laten completeren. Bij de Lucky Egypt gokkast kom je ook Scatter symbolen tegen en hier kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen van de Lucky Egypt gokkast gratis laten draaien.

Andere gokkasten

All Ways Hot FruitsAll Ways Hot FruitsNu spelen
Wild SharkWild SharkNu spelen
Book of LordsBook of LordsNu spelen
Bells On FireBells On FireNu spelen
Simply WildSimply WildNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Super 6 WildSuper 6 WildNu spelen
Gold Slam DeluxeGold Slam DeluxeNu spelen
Rocky ReactorsRocky ReactorsNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen
Star Clusters MegaclustersStar Clusters MegaclustersNu spelen
Slot Vegas MegaquadsSlot Vegas MegaquadsNu spelen