Oktoberfest

Oktoberfest

Ben jij een echt feestbeest en is het voor jou altijd wel tijd voor een feestje? Dan wil je maar al te graag de Oktoberfest gokkast gaan spelen. Spel provider Amatic heeft dit spel ontwikkeld. Je speelt het spel met een hoge kwaliteit en je kunt genieten van een goed uitgewerkt thema. Als je de Oktoberfest gokkast gaat spelen zal je op de rollen mooie symbolen kunnen draaien die met dit jaarlijkse feest te maken hebben. Je kunt blonde dames met vlechtjes en tiroler jurkjes draaien, bierglazen en biervaten. Er kunnen ook harten gedraaid worden, worstjes, krakelingen, hoeden en trompetten.

Eenvoudige spelregels

Wil je een winst behalen als je de Oktoberfest gokkast gaat spelen? Dan moet je op de rollen van het spel combinaties vormen. Een combinatie moet altijd uit 3 of meer soortgelijke symbolen bestaan. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Je kunt gaan spelen met 10 winlijnen en hier moet elke combinatie er één van volgen. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Wil je weten welke winsten de Oktoberfest gokkast op kan leveren? Open dan de prijzentabel. Spelen kan voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €30 per draai.

Geniet van extra functies

Als je dit spel gaat spelen zal je ook van extra functies gebruik kunnen maken. Je kunt met de extra functies de spanning hoog op laten lopen. Bij dit spel kun je onder andere Wild symbolen draaien. Zij kunnen alle symboolsoorten vervangen en je kunt hier zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren. Daarnaast kun je ook Scatter symbolen draaien en zij kunnen winsten opleveren zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen