Pharaohs Gold 20

Pharaohs Gold 20

Altijd al eens naar Egypte willen reizen? Dan wil je zeker de Pharaohs Gold 20 gokkast niet missen! Dit spel biedt jou de kans om het oude Egypte te ontdekken. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je kunnen rekenen op 5 rollen. Je speelt met 3 symbolen per rol en daardoor met 15 symbolen per speelronde. Zodra de rollen gaan draaien kun je mooie symbolen zien verschijnen. Je draait een farao, piramides, Scarabeeën en een Ra-oog. Er zijn ook gekleurde kaartsymbolen aanwezig bij de Pharaohs Gold 20 gokkast. Het kleurrijke speelveld trekt dan ook al snel je aandacht!

Pharaohs Gold 20 spelregels

Wanneer je gaat spelen op deze gokkast van Amatic zal je mooie prijzen kunnen winnen. Het spel wordt gespeeld met 20 winlijnen en om te kunnen winnen moet je hier combinaties op vormen. Een combinatie moet één van de actieve winlijnen volgen vanaf de meest linkse rol naar rechts. Dit moet dan ook op aaneengesloten rollen. Je speelt de Pharaohs Gold 20 gokkast met een Random Number Generator voor de winst, dus aan de eerlijkheid van het spel hoef je niet te twijfelen.

Wilds en Scatters toegevoegd

Kies je ervoor om te gaan spelen op de Pharaohs Gold 20 gokkast? Dan zal je zien dat Amatic ook extra functies toe heeft gevoegd. Je kunt onder andere Wild symbolen op de rollen laten verschijnen. Deze herken je aan de farao. Met het Wild symbool kun je alle standaard symboolsoorten vervangen. Op die manier is het ook mogelijk om onderbroken combinaties te laten completeren. Krijg je dit voor elkaar? Dan kun je alsnog een winst uit laten betalen. Het spel kent ook Scatter symbolen en deze herken je aan de piramides. Hiermee kun je prijzen winnen zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen