Santas Fruits

Santas Fruits

Ben jij een echte liefhebber van kerst en kun je niet wachten tot de kerstman bij jou cadeautjes komt brengen? Dan wil je geen moment langer wachten met het spelen van de Santas Fruits gokkast. Bij dit spel komt de kerstman niet aan met lekkere snoepjes, maar met verse stukjes fruit. Ze zijn bedekt door een laagje sneeuw, net als de dennenbomen die op de achtergrond weer worden gegeven. Op de rollen van de Santas Fruits gokkast kun je stukken fruit met sneeuw draaien. Denk aan kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, kersen en watermeloenen. BAR symbolen, gouden bellen, rode zevens en de kerstman zelf kom je ook tegen op het speelveld!

Santas Fruits spelregels

Als je dit spel gaat spelen zal je het tot mooie prijzen kunnen schoppen. Als je wil winnen moet je op de rollen combinaties vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 10 winlijnen volgt. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Wil je weten welke winsten de Santas Fruits gokkast op kan leveren? Neem dan gerust een kijkje in de prijzentabel.

Gebruik de kerstman als Wild symbool

Tijdens het spelen van de Santas Fruits gokkast kun je de kerstman als Wild symbool gebruiken. Je kunt de Wild gebruiken als vervanger voor alle standaard symboolsoorten. Als je een gokje gaat wagen op dit spel, zal je met de Wild zelfs onderbroken combinaties kunnen laten completeren. Daardoor kun je al snel een winst behalen met de Wild en zo vergroot je de kansen op winst. Deze gokkast is dan ook zeker interessant om te spelen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen