Sun Goddess

Sun Goddess

Met een Egyptische stijl kun jij een gokje wagen op het spel Sun Goddess. Deze gokkast is in elkaar gezet door spel provider Amatic. Daardoor kun je rekenen op een hoogwaardige kwaliteit en scherpe graphics. Als je voor dit spel kiest zal je zien dat het thema goed in elkaar is gezet. Op de achtergrond zie je de kleuren rood en goud verschijnen. De rollen zijn turquoise van kleur en op het speelveld draai je verschillende symbolen. Je draait onder andere gouden ringen, gouden oorbellen, gouden leeuwen, gouden draken, gouden kikkers, gouden vlinders, gouden vogels en een mooie zongodin. Spelen op de Sun Goddess gokkast is mogelijk met 5 rollen en per rol draai je 4 symbolen. Daardoor speel je met 20 symbolen per draai voor de winst.

Sun Goddess spelregels

Om te kunnen winnen met de Sun Goddess gokkast moet je op de rollen combinaties vormen. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 50 winlijnen volgt. Combinaties moeten op aaneengesloten rollen gedraaid worden en dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Kies je voor dit spel van Amatic? Dan zal je in de prijzentabel terug kunnen vinden welke winsten je precies kunt behalen.

Wild symbolen en free spins gebruiken

Tijdens het spelen van de Sun Goddess gokkast kun je ook extra functies gebruiken. Met de extra functies kun je de kansen op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je voor dit spel kiest zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. De Wild symbolen hebben een vervangende functie te bieden en kunnen alle standaard symboolsoorten vervangen. Met de Wild kun je dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uitbetaald zal krijgen. Het spel kan ook worden gespeeld met free spins. Je wint 5, 10 of 15 free spins als je 5 of meer bonus symbolen op het speelveld laat zien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen