Wild Hearts

Wild Hearts

Ben je een echte dierenliefhebber en zijn katten jouw beste vrienden? Dan past de Wild Hearts gokkast helemaal in jouw straatje! Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar een speelveld vol katten en blinkende symbolen. Het spel wordt gespeeld met de kwaliteiten van provider Amatic. Aan de kwaliteit zal het dus zeker niet liggen en de spanning zal ook geen moment ontbreken. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je 5 rollen te zien krijgen. Je kunt per rol 4 symbolen draaien en daardoor wordt er gespeeld met 20 symbolen per speelronde. Als je het spel gaat spelen zal je op de rollen allerlei soorten kattenrassen kunnen draaien, waaronder de populaire Britse Korthaar. Je draait ook een dame en een aantal diamanten.

Wild Hearts spelregels

Wil je winnen met de Wild Hearts gokkast? Dan moet je op de rollen combinaties vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Het is belangrijk dat een combinatie één van de 40 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Je kunt de Wild Hearts gokkast gaan spelen met een Return to Player van maar liefst 97,11%. Daardoor kun je al snel hoge prijzen naar binnen slepen!

Wild symbolen en vermenigvuldigers gebruiken

Tijdens het spelen van de Wild Hearts gokkast kun je ook gebruikmaken van extra functies. Daar is het Wild symbool er één van. Je herkent het Wild symbool aan de rode diamant in de vorm van een hart. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Hiermee kun je zelfs onderbroken combinaties laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan win je alsnog een geldprijs. Het spel wordt ook gespeeld met vermenigvuldigers. De Wild brengt een vermenigvuldiger van maximaal x5 met zich mee.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen