Wild Volcano

Wild Volcano

Online kun je veel mooie spellen tegenkomen en daar is de Wild Volcano gokkast er één van. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een totaal van 5 rollen. Dit spel laat op elke rol 4 symbolen zien en daardoor kun je een gokje wagen met 20 symbolen pre draai. Gokken op dit spel kan met de kwaliteiten van spel provider Amatic. Als je met de Wild Volcano gokkast aan de slag gaat zal je kunnen rekenen op een thema over vulkanen. Op de achtergrond zie je een eiland voorbij komen, palmbomen, helder water en vulkanen. Je draait op de rollen bijpassende symbolen. Denk aan een dansende vrouw met vuur, vulkanen met lava, roze bloemen, kokosnoten en toekans.

Wild Volcano spelregels

Gokken op de Wild Volcano gokkast kan winstgevend uitpakken. Je kunt het tot een winst schoppen door combinaties te vormen op de rollen. Een combinatie moet uit identieke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Wild Volcano gokkast met 40 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Dit spel heeft eerlijke kansen op winst te bieden.

Unieke Wild symbolen aanwezig

Je kunt tijdens het spelen van de Wild Volcano gokkast Wild symbolen draaien. De Wild symbolen herken je aan de vulkanen met lava. Het Wild symbool heeft een vervangende functie te bieden en kan daardoor alle standaard symboolsoorten vervangen. Hier kun je zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog prijzen wint. Verschijnt er een Wild op de rollen? Dan veranderen alle omliggende symbolen ook in Wild symbolen. Veranderd een dansende dame in een Wild symbool? Dan zullen alle andere dansende vrouwen op de rollen ook in Wild symbolen veranderen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen