Voor echt geld spelen

Beef Lightning Megaways

Big Time Gaming heeft onder andere de Beef Lightning Megaways gokkast op de markt weten te brengen. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een thema over koeien en stieren op een boerderij. Op de achtergrond zie je een rode schuur, witte hekken, weilanden en roosters. Je draait op de rollen bijpassende symbolen. Denk aan koeien, stieren, hoefijzers, gouden koeienbellen en nog veel meer. De symbolen verschijnen op 6 rollen en je kunt het al snel tot een winst schoppen. Dit spel wordt namelijk met Megaways gespeeld.

Beef Lightning Megaways spelregels

Dit spel kan winstgevend uitpakken zodra je op de rollen combinaties vormt die compleet zijn. Een combinatie moet uit identieke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt en dit moet van links naar rechts. Dit spel kan door de Megaways na elke draai een ander aantal symbolen per rol laten zien. Je kunt minimaal 2 symbolen per rol draaien en maximaal 7 symbolen per rol. Laat je op elke rol het maximaal aantal symbolen zien? Dan speel je de Beef Lightning Megaways gokkast met 117649 winmanieren. De RTP ligt op 96,43%.

Gebruik Wilds en Scatters

Je kunt op de rollen van het spel ook speciale symbolen draaien en dit zijn de extra functies van het spel. Er is onder andere een Wild symbool aanwezig op de rollen. Je kunt met het Wild symbool alle standaard symboolsoorten vervangen en zo kun je onderbroken combinaties laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt kun je alsnog winsten uit laten betalen. Dit spel heeft ook Scatter symbolen te bieden en zij kunnen free spins opleveren. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen gratis laten draaien en zo kun je gratis prijzen naar binnen slepen.

Andere gokkasten

Book of LordsBook of LordsNu spelen
All Ways JokerAll Ways JokerNu spelen
Bells On FireBells On FireNu spelen
Tiki Madness 100Tiki Madness 100Nu spelen
Magic Wheel 4 PlayerMagic Wheel 4 PlayerNu spelen
Dragons and MagicDragons and MagicNu spelen
Mayan RushMayan RushNu spelen
Monkeys of The UniverseMonkeys of The UniverseNu spelen
Slot Vegas Fully Loaded MegaquadsSlot Vegas Fully Loaded MegaquadsNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen
Bonanza MegapaysBonanza MegapaysNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen