Dit spel is niet meer gratis te spelen.

Voor echt geld spelen

Haunted House

Er worden veel spellen aangeboden bij het online casino en daar is de Haunted House gokkast er één van. Als je de Haunted House gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar een mooie fruitkast. Op de 5 rollen van de Haunted House gokkast zal je mooie fruitsymbolen kunnen laten draaien. Denk aan kersen, citroenen, peren, sinaasappels, druiven, pruimen e watermeloenen. Je kunt bij de Haunted House gokkast ook genieten van een mooie achtergrond. Het is een achtergrond vol met kleine huisjes. De huizen worden omringd met oude kale bomen met griezelige takken, een volle maan, pompoenen en vleermuizen. Je speelt de Haunted House gokkast met een licht Halloween thema en dat trekt al snel je aandacht!

Eenvoudige spelregels

Ga je met de Haunted House gokkast aan de slag? Dan kun je winsten behalen door op de 5 rollen van het spel combinaties te draaien. Combinaties moeten gevormd worden met soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Je moet er altijd voor zorgen dat de combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd op één van de 20 winlijnen. Het is belangrijk dat de combinatie altijd van links naar rechts gedraaid wordt. Je speelt de Haunted House gokkast met een RTP van 91,9% voor de winst. Dit kan voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €200 per draai.

Geniet van extra functies

Als je de Haunted House gokkast gaat spelen zal je ook van extra functies kunnen genieten. Zo kom je onder andere het Scatter symbool tegen. Hier kun je free spins mee winnen en daar kun je de rollen gratis mee laten draaien. Daardoor kun je gratis winsten behalen. Er zijn ook Wild symbolen aanwezig en zij hebben een vervangende functie. Onderbroken combinaties kun je met het Wild symbool zelfs laten completeren. De Wild vergroot dan ook zeker de kans op winst!

Andere gokkasten

Lucky BellsLucky BellsNu spelen
Book of QueenBook of QueenNu spelen
All Ways FruitsAll Ways FruitsNu spelen
Hot Fruits 100Hot Fruits 100Nu spelen
Viking SmashViking SmashNu spelen
Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Fruit SmashersFruit SmashersNu spelen
King of CatsKing of CatsNu spelen
Bonanza MegapaysBonanza MegapaysNu spelen
Cyberslot MegaclustersCyberslot MegaclustersNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen