Voor echt geld spelen

Lil Devil

Big Time Gaming is een bekende spel provider en jij kunt daar mooie spellen van spelen. Eén van de gokkasten die door Big Time Gaming is gelanceerd, is de Lil Devil gokkast. Deze gokkast wordt gespeeld met een thema over een engel en een duivel. Het thema is goed uitgewerkt en daardoor loopt de spanning al snel hoog op. Ga je met de Lil Devil gokkast aan de slag? Dan zie je op de achtergrond een mooie omgeving met een ondergaande zon. Op de rollen kun je ook mooie symbolen draaien. Je komt symbolen tegen als draken, kreeften, krokodillen en meer. De symbolen zorgen voor een mooi kleurrijk speelveld en daardoor raakt dit spel geen moment verveelt.

Eenvoudige spelregels

Deze gokkast kan voor mooie geldprijzen gespeeld worden. Als je de Lil Devil gokkast gaat spelen, zal je winsten behalen door op de rollen van het spel combinaties te draaien. Combinaties moeten bestaan uit minimaal 3 identieke symbolen. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd van links naar rechts. Je hebt genoeg winkansen, want je speelt de Lil Devil gokkast met 4096 winmanieren. Daarnaast heeft dit spel een RTP van 96,43%.

Geniet van extra functies

Er zijn ook extra functies toegevoegd aan de Lil Devil gokkast door Big Time Gaming en daardoor kun je van nog meer spanning genieten. Als je de Lil Devil gokkast gaat spelen, zal je onder andere een Wild symbool kunnen draaien met een vervangende functie. Er is ook een Scatter symbool aanwezig en daar kun je free spins mee winnen. Dat is nog niet alles, want ook kom je bij de Lil Devil gokkast vermenigvuldigers tegen. Geldprijzen kunnen hierdoor hoog oplopen!

Andere gokkasten

Hot Choice DeluxeHot Choice DeluxeNu spelen
Fire And IceFire And IceNu spelen
Bells On FireBells On FireNu spelen
Wild VolcanoWild VolcanoNu spelen
Fruit SmashersFruit SmashersNu spelen
Mayan RushMayan RushNu spelen
Super Dice MegawaysSuper Dice MegawaysNu spelen
Black Gold 2 MegawaysBlack Gold 2 MegawaysNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen
Bonanza MegapaysBonanza MegapaysNu spelen
ChocolatesChocolatesNu spelen