Voor echt geld spelen

Opal Fruits

Spel provider Big Time Gaming heeft onder andere de Opal Fruits gokkast op de markt gebracht. Dit spel ziet er niet alleen geweldig uit, hij is ook nog eens ontzettend spannend om te spelen. Dat komt omdat je met de Opal Fruits gokkast mooie geldprijzen kunt winnen die je zeker niet wilt missen. Als je de Opal Fruits gokkast gaat spelen zal je een prachtige achtergrond te zien krijgen. Op de achtergrond zie je het heelal met mooie sterren en lichtstralen in de kleuren roze en paars. Het speelveld ziet er ook geweldig uit. Je ziet dat het speelveld licht geeft en de kleuren roze en paars uitstraalt richting het heelal. Het wordt op die manier een groot geheel en dat is prachtig om te zien. Op de 6 rollen van het spel kun je mooie symbolen draaien. Denk aan fruitsymbolen als peren, watermeloenen, pruimen en druiven. Daarnaast kun je ook kaartsymbolen draaien in de kleuren blauw, goud, groen, rood en paars. Dit spel komt echt niets te kort!

Eenvoudige spelregels

Je kunt de Opal Fruits gokkast gaan spelen voor mooie geldprijzen. Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je het voor elkaar krijgen om op de rollen een complete combinatie te draaien. Een combinatie moet altijd uit 3 of meer soortgelijke symbolen bestaan. Je moet er voor zorgen dat elke combinatie van links naar rechts de rollen volgt. Deze gokkast wordt gespeeld met 5625 winmanieren. Aan de kans op winst zal het dus zeker niet liggen. Je kunt minimaal €0,10 per draai inzetten en maximaal €20 per draai.

Geniet van extra functies

Ga je een gokje wagen op de Opal Fruits gokkast? Dan kun je ook genieten van extra functies. Je kunt onder andere Scatter symbolen draaien en daar kun je free spins mee winnen. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen gratis laten draaien. Dit spel heeft ook Wild symbolen met een vervangende functie. Onderbroken combinaties kunnen met het Wild symbool gecompleteerd worden. De extra functies maken de Opal Fruits gokkast nog spannender om te spelen. Ga dus maar snel aan de slag!

Andere gokkasten

All Ways FruitsAll Ways FruitsNu spelen
Blue DolphinBlue DolphinNu spelen
Wolf MoonWolf MoonNu spelen
Hot Choice DeluxeHot Choice DeluxeNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
Dreams and DollarsDreams and DollarsNu spelen
SpartusSpartusNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
Temple Quest SpinfinityTemple Quest SpinfinityNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen