Speel hier volledig scherm
Queen of Riches

Queen of Riches

Ben jij een echte reiziger en ontdek jij graag nieuwe dingen in de wereld? Dan wordt het tijd dat je de Queen of Riches gokkast gaat spelen. Deze gokkast is door spel provider Big Time Gaming op de markt gebracht. Je kunt genieten van een mooi uitgewerkt thema en veel spanning. Als je de Queen of Riches gokkast gaat spelen wordt je meegenomen naar Egypte. Op de achtergrond zie je de binnenkant van een oude tempel. Je ziet gouden muren met grafische tekeningen en ook komen de Bastet beelden voorbij. Als je het speelveld bekijkt zie je 6 rollen met daarop mooie symbolen. Op de rollen van het spel kun je symbolen draaien als een Ra-oog, Scarabees, Horus en gekleurde kaartsymbolen. Het speelveld is kleurrijk en dat trekt al snel je aandacht!

Eenvoudige spelregels

Voor de winst spelen zorgt voor veel spanning. Je kunt een winst behalen met de Queen of Riches gokkast door op de rollen een complete combinatie te draaien. Een combinatie moet altijd uit 3 of meer soortgelijke symbolen bestaan. Je moet een combinatie altijd op aaneengesloten rollen draaien. Het mag dus niet gebeuren dat een combinatie onderbroken wordt door een symbool van een andere soort. Je speelt de Queen of Riches gokkast met maximaal 117649 winmanieren. Per rol kun je minimaal 2 symbolen draaien en maximaal 7. Dit kan per draai verschillen omdat het spel gespeeld wordt met Megaways. Draai je op elke rol 7 symbolen? Dan heb je 117649 winmanieren. Je kunt de Queen of Riches gokkast spelen met minimaal €0,20 per draai en maximaal €40 per draai.

Geniet van extra functies

Ga je een gokje wagen op de Queen of Riches gokkast? Dan kun je ook extra functies tegenkomen. Bij de Queen of Riches gokkast kun je onder andere een Wild symbool draaien. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen. Je kunt ook vermenigvuldigers tegenkomen waarmee je nog hogere winsten kunt behalen. Deze gokkast is dus meer dan de moeite waard om te spelen!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen