Dit spel is niet meer gratis te spelen.

Voor echt geld spelen

Rocky Reactors

Ben jij een echte dierenvriend en ontdek jij graag nieuwe plekken op de wereld? Dan wordt het tijd dat je aan de slag gaat met de Rocky Reactors gokkast. Deze gokkast is door Big Time Gaming op de markt gebracht. Daardoor kun je altijd genieten van een hoge kwaliteit. Als je de Rocky Reactors gokkast gaat spelen, zal je mee worden genomen naar een groot natuurgebied. Hier kom je een mooie waterplas tegen, grasvelden, bergen en nog veel meer. Je kunt niet alleen genieten van een mooie achtergrond, want de Rocky Reactors gokkast heeft namelijk ook een keurig speelveld gekregen. Het speelveld van de Rocky Reactors gokkast bestaat uit 6 rollen en je kunt hier verschillende dieren als symbolen op draaien. Denk aan grote bevers, beren, rendieren, vissen en nog veel meer!

Eenvoudige spelregels

Dit spel kan op een eenvoudige manier voor de winst worden gespeeld. Je kunt met de Rocky Reactors gokkast winsten behalen door op de rollen van het spel combinaties te draaien. Combinaties moten gevormd worden met minimaal 3 identieke symbolen. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen. Het is belangrijk dat je elke combinatie van links naar rechts draait. Je speelt de Rocky Reactors gokkast zonder winlijnen of winmanieren. Een winst heb je al snel te pakken en deze kun je direct uit laten betalen. Je kunt de Rocky Reactors gokkast spelen voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Rocky Reactors gokkast kun je ook extra functies tegenkomen als Scatter symbolen en vermenigvuldigers. Met de Scatter symbolen kun je al snel een winst behalen. Dat komt omdat zij geldprijzen opleveren zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen. Je kunt ook vermenigvuldigers tegenkomen en hier kun je hoge geldprijzen mee winnen. Er valt dus genoeg te beleven bij de Rocky Reactors gokkast van Big Time Gaming!

Andere gokkasten

Golden JokerGolden JokerNu spelen
All Ways FruitsAll Ways FruitsNu spelen
Hot Fruits 27Hot Fruits 27Nu spelen
Wolf MoonWolf MoonNu spelen
Football GladiatorsFootball GladiatorsNu spelen
Simply WildSimply WildNu spelen
Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Las Vegas FeverLas Vegas FeverNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
KingmakerKingmakerNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen