Dit spel is niet meer gratis te spelen.

Voor echt geld spelen

Monopoly live

Eén van de spellen die je in het live casino kunt gaan spelen is Monopoly live. Dit spel wil je zeker niet missen want Evolution Gaming heeft dit spel erg interessant weten te maken. Als je Monopoly live gaat spelen krijg je een groot rad te zien met daaraan een enthousiaste presentator. Je kunt tijdens het spelen van Monopoly live inzetten plaatsen op het rad of op de twee bonusspellen. Het is ook altijd mogelijk om geld in te zetten op alle opties. Bij Monopoly live kun je ook weer winsten behalen met vermenigvuldigers. Je komt ze bij Monopoly live tegen in de vorm van Kans kaarten. Het wordt al snel interessant en uiterst spannend als je Monopoly live gaat spelen!

De spelregels doornemen

Voordat je kunt beginnen met spelen moet je goed weten hoe het spel werkt. Het eerste wat je moet gaan doen is het plaatsen van een inzet. Je kunt een inzet plaatsen op getallen, op 2 bonusgames of op een combinatie hiervan. Als je Monopoly live gaat spelen wordt het rad gedraaid nadat je een inzet hebt geplaatst. Er zijn 4 uitkomsten mogelijk. Het kan zijn dat het rad terecht komt op een getal. Is dit het getal waar jij op in hebt gezet? Dan ontvang je een geldprijs. Dit kan altijd met een vermenigvuldiger zijn als je geluk hebt. Het kan ook zijn dat het rad stopt en je een Kans kaart ontvangt. Je ontvangt dan een geldprijs of een vermenigvuldiger + een extra draai aan het rad. Het rad kan ook stoppen op het bonusspel met 2 worpen of stoppen op het bonusspel met 4 worpen.

Geld storten voor Monopoly live

Als je Monopoly live wilt gaan spelen heb je uiteraard speeltegoed nodig. Je kunt geld overmaken via een betaalmethode naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld met iDeal of een andere betaalmethode. Er zijn voldoende mogelijkheden. Daarnaast heb je ook zelf in de hand hoeveel geld je over gaat maken. Hier ben je niets in verplicht dus je kunt er echt alle kanten mee op.

Andere gokkasten

Crazy BeeCrazy BeeNu spelen
All Ways Hot FruitsAll Ways Hot FruitsNu spelen
Book of LordsBook of LordsNu spelen
Hot Fruits 27Hot Fruits 27Nu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Game 2000Game 2000Nu spelen
Dr MagooDr MagooNu spelen
Magic Wheel 4 PlayerMagic Wheel 4 PlayerNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen
Rocky ReactorsRocky ReactorsNu spelen
Extra ChilliExtra ChilliNu spelen