Gokkasten speel tips

Gokkasten speel tipspublicatie datum: 03-11-2013

Wanneer je op zoek bent naar het spelen van online gokkasten dan zul je ongetwijfeld weleens op een gokkast bij een speelhal, snackbar of café hebben gespeeld. De fruitmachines dat je online kunt spelen zijn vaak een kopie van bestaande speelmachines en de kans is dus groot dat je een van de spellen zult herkennen. De manier van spelen is eigenlijk identiek als het spelen op een echte kast, je hoeft alleen de deur niet uit en het weer te trotseren om naar de speelhal of kroeg te gaan want je kunt lekker vanuit huis spelen. De meeste fruitmachines bestaan uit een basisspel en bovenspel maar er zitten ook unieke exemplaren tussen met leuke bonus spellen en andere extra features. Met de ‘Start’ knop kun je de rollen laten draaien maar let vooraf wel even op met welke inzet je speelt voordat je op start drukt. Vaak kun je ook direct het bovenspel spelen met de ‘Choose Game’ knop, dit bepaalt ook direct het aantal kredieten waarmee je per beurt speelt.

Een voordeel van het spelen op online gokkasten is dat je in de fun modus gratis kunt spelen. Op een aantal fruitmachines zit wel een tijdslimiet op gratis spelen maar dat mag de pret niet drukken.

Speel tips
Wij hebben een aantal speel tips voor je samengesteld voor het spelen op online fruitautomaten. Lees snel meer en schroom niet om ons te laten weten of je enige toevoegingen of andere speel tips hebt. Je hoeft je absoluut niet aan deze tips te houden maar het kan je een hoop geld besparen als je dat wel doet.

Stel vooraf een speelbudget in
Voordat je gaat spelen is het belangrijk hoeveel geld je eigenlijk kunt missen. Dit bedrag hangt natuurlijk af van jouw inkomen, stel daarom een speelbudget in dat bij jouw pas als je voor echt geld gaat spelen. Probeer je zo goed mogelijk aan het speelbudget te houden ondanks dat je denkt dat de jackpot straks valt.

Speel voor je plezier
als je op online gokkasten gaat spelen is het belangrijk dat je dat uitsluitend voor plezier doet en dit niet dwangmatig doet vanuit een verslaving. Heb je het idee dat je juist teveel op internet gokkasten speelt? Raadpleeg dan onze pagina over gokverslaving en neem contact op met één van de instanties die hulp bieden.

Probeer het spel niet te beïnvloeden
Probeer niet met een bepaalde strategie te spelen want de uitkomst van de rollen is gebaseerd op RNG ( Random Number Generator) waardoor de uitkomst van de rollen niet te beïnvloeden is. Je kunt natuurlijk wel per beurt juist met een hogere of lagere inzet spelen.

Speel eerst gratis
Het grootste verschil van online gokkasten en fruitautomaten uit het café of de kroeg is dat je op internet gokkasten gratis kunt spelen. Zo kun je op alle fruitmachines eerst oefenen en kun je een aantal kasten selecteren waar je voor echt geld op zou willen gokken.

Probeer alle merken
Je kunt via onze website alle gokkast merken uitproberen zodat je een beeld krijgt welke speelautomaten jij het leukste vindt om op te spelen. Het kan zijn dat je de fruitmachines van het ene merk niet leuk vindt en van het andere merk juist wel, het is daarom belangrijk om verschillende online fruitmachines vooraf gratis te spelen. Onze speel tips zijn de gokkast merken PowerJackpot met jackpot gokkasten en Classic Jackpot met klassieke Nederlandse speelautomaten.


Nieuwe gokkasten

Simply WildSimply WildSpelen
Grand SpinnGrand SpinnSpelen
Club 2000Club 2000Spelen
Super 6 TimerSuper 6 TimerSpelen
Fire 88Fire 88Spelen
Gold RunnerGold RunnerSpelen
Magic CircleMagic CircleSpelen
Classic Joker 6000Classic Joker 6000Spelen