Thursday Thunder gokkasten bonus

Thursday Thunder gokkasten bonuspublicatie datum: 17-10-2013

Het is altijd mooi meegenomen als je bonusgeld kunt verdienen en dat door alleen maar door op bepaalde dagen voor echt geld te gaan gokken. Vandaag is het in elk geval op de gokkast merken powerjackpot, classic jackpot, nedbet en vip powerlounge een leuke bonusdag voor gokkasten spelers. Speel vandaag bij een van deze gokkast merken en ontvang op elke storting dat je doet van 20 euro of meer een bonus van 35% tot maximaal 50 euro. Het gaat hier dus niet om een eenmalige bonus dat je alleen krijgt op het eerste bedrag dat je stort maar om een bonus voor elke bedrag van tenminste 20 euro dat je stort. Zo kan het bonusbedrag voor een aantal spelers flink oplopen. Wij zullen binnenkort alle bonusdagen voor je op een rijtje plaatsen zodat je precies weet op welke dagen je een bonusbedrag mee kunt pakken. Vandaag is het dus de Thursday Thunder gokkasten bonus dat voor vier merken geldt. Stort je bijvoorbeeld 100 euro dan krijg je 35% extra speelgeld en kun je spelen met 135 euro speelgeld.

Mocht je dus van plan zijn om voor geld te gaan gokken op de fruitigste fruitautomaten van PowerJAckpot, Classic Jackpot, VIP Powerlounge en Nedbet dan is vandaag de dag om die stap te maken.

De gokkast merken
Op de vier merken waar deze bonus voor geldt kun je verschillende varianten van online speelautomaten spelen. Zo is het merk Classic Jackpot gericht om mensen die meer van klassieke speelautomaten houden en is het merk VIP Powerlounge weer meer gericht op spelers die graag met hoge inzetten spelen. Dan is er nog powerjackpot waar je volop kunt genieten van extra jackpot prijzen en als laatste kun je bij Nedbet oude vertrouwde Hollandse fruitautomaten spelen. De dag belooft dus veel goeds als je gebruik maakt van de Thursday Thunder bonus want dan ligt er extra speelgeld op je te wachten. Je kunt gewoon urenlang speelplezier beleven aan deze fruitmachines. Natuurlijk kun je het beste eerst even gratis spelen zodat je een beter beeld hebt wat de verschillende merken aan online speelautomaten te bieden hebben. Bij welke merk je ook gaat spelen wij wensen je alvast veel succes en veel extra bonusgeld toe!


Nieuwe gokkasten

Simply WildSimply WildSpelen
Grand SpinnGrand SpinnSpelen
Club 2000Club 2000Spelen
Super 6 TimerSuper 6 TimerSpelen
Fire 88Fire 88Spelen
Gold RunnerGold RunnerSpelen
Magic CircleMagic CircleSpelen
Classic Joker 6000Classic Joker 6000Spelen