Gokkasten spelen voor beginners

Gokkasten spelen voor beginnerspublicatie datum: 11-10-2013

Veel mensen zullen ze ongetwijfeld weleens hebben zien staan of hebben de toeters en bellen weleens af horen gaan van gokkasten. Meestal staan er speelautomaten in de speelhal, het café en vroeger stonden fruitmachines zelfs in de snackbar. Nu zullen de meeste mensen die op zoek gaan naar online gokkasten al eens hebben gespeeld op een gokkast maar er zijn ook mensen die nooit eerder een gokje hebben gewaagd op een fruitmachine. Juist voor diegenen onder jullie hebben we de handleiding gokkasten spelen voor beginners opgesteld. Na het doornemen van dit bericht zul je ondervinden dat het spelen op een gokkast vrij eenvoudig is. Wilde je juist voor geld gokken? Dankun je gebruik maken van allerlei online betaalmethoden waaronder iDEAL en betalen per telefoon. Via een 0909 nummer kun je speeltegoed opladen met zowel een vaste als een mobiele telefoon. Wil je graag weten hoe het spelen op een online gokkast eraan toe gaat? Lees dan snel verder.

Online en speelhal gokkasten
In feite is er geen verschil tussen online gokkasten of speelautomaten uit de speelhal. Beide varianten zijn gebaseerd op RNG (random number generator) als het aankomt op het uitkeren van prijzen. Dit houdt in dat je het spelverloop niet echt kunt beïnvloeden en de uitkomst van de draaiende rollen altijd anders zal zijn. Veel online gokkasten zijn exacte kopieën van de speelautomaten uit de speelhal of het café. Het grootste verschil tussen de online spellen en de spellen uit de speelhal is dat je online gratis kunt spelen. Een ander leuke bijkomstigheid is dat je gewoon vanuit huis kunt spelen. Er zijn ook veel meer fruitmachines dat je via internet kunt spelen vergeleken met de speelhal. Op internet heb je een keuze uit honderden gokkasten en een honderdtal videoslots. De nieuwste fruitmachines en videoslots die je op internet kunt spelen zijn voorzien van HD beelden en HD geluid. Zo is er haast geen verschil met de kasten waarop je in een speelhal kunt spelen. Bespaar de weg naar de gokhal en geniet lekker vanuit huis van alle online speelautomaten.

Spelen voor beginners
De eenvoudige gokkast varianten bestaan uit een spel met drie rollen en een winlijn. De bedoeling is om met een druk op de knop een winnende combinatie te behalen. De winnende combinaties worden altijd op de gokkast weergegeven en bij moderne videoslots kun je de prijstabel raadplegen. Meestal beschikken de fruitmachines ook over een verdubbel spel zoals een kop of munt spel waarmee je gewonnen prijzen kunt verdubbelen. Ook kan het voorkomen dat er zogenaamde mysterysymbolen aanwezig zijn waarmee je met twee of drie mystersymbolen een prijs tussen bijvoorbeeld 4 en 200 punten kunt winnen. Zodra je op het internet fruitmachines gaat spelen dan kun je ook gratis spelen zodat je even kunt oefenen voordat je voor geld een gokje waagt. Naast fruitautomaten met slechts drie rollen zijn er ook fruitautomaten met meer rollen of met een basisspel en een bovenspel. Bij een gokkast met een basisspel en een bovenspel is het meestal de bedoeling dat je eerst winst behaalt via het basisspel waarna je vervolgens het bovenspel kunt gaan spelen. Tijdens het bovenspel zijn er meestal meerdere winlijnen actief waardoor je eenvoudiger een winnende combinatie kunt behalen. Bij een aantal online fruitautomaten kun je ook direct het bovenspel spelen met de ‘Choose game’ knop. In feite komt een het bij het spelen op een gokkast erop neer dat je op de start knop kunt klikken.

 Nu zijn er ook videoslots, een uitgebreidere variant van gokkasten waar je vaak ook een bonusspel kunt spelen. Videoslots hebben meestal meerdere winlijnen en veelal kun je ook een inzetniveau instellen. Het spelen op videoslots kan ook gratis en zodra je voor geld op slots gaat spelen dan is het belangrijk om vooraf de juiste inzetniveau en het aantal lijnen waarmee je wilt spelen in te stellen.


Nieuwe gokkasten

Simply WildSimply WildSpelen
Grand SpinnGrand SpinnSpelen
Club 2000Club 2000Spelen
Super 6 TimerSuper 6 TimerSpelen
Fire 88Fire 88Spelen
Gold RunnerGold RunnerSpelen
Magic CircleMagic CircleSpelen
Classic Joker 6000Classic Joker 6000Spelen