Gokkasten met hoge inzetten spelen

Gokkasten met hoge inzetten spelenpublicatie datum: 07-10-2013

voor sommige spelers volstaan de inzetmogelijkheden niet bij de reguliere gokkasten waardoor zij op zoek gaan naar fruitmachines waarbij zij met hoge inzetten kunnen spelen. Zodoende is eigenlijk VIP Powerlounge ontstaan, een gokkasten lijn met hoge inzetmogelijkheden speciaal voor de high limit spelers. Het gokken met hoge inzetten kan zorgen voor flinke winsten maar de kans dat je een behoorlijk bedrag verliest is natuurlijk ook groot. Voorbeelden van de hoge inzetmogelijkheden zijn bijvoorbeeld de Random Runner Ultra, een variant van de fruitmachine Random Runner alleen nu met een inzet van tien credits bij het basisspel en 40 credits bij het bovenspel. Of wat dacht je van de fruitautomaat de MultiStake waar je met maar liefst 160 speelkredieten tegelijk kunt spelen of de Jokers Time Deluxe met 10 rollen bij het bovenspel.

Ben je juist op zoek naar gokkasten met hoge inzetlimieten dan is het spelen bij VIP Powerlounge een must. Met twaalf verschillende fruitmachines waar je met een hoge inzet op kunt spelen kun je bij dit gokkasten merk een hoop plezier beleven.

Gokken met hoge inzetten
Gokken met hoge inzetten is niet voor elke speler weggelegd. Het is wijs om je aan een speelbudget te houden en het speelbudget is natuurlijk afhankelijk van jouw inkomen. Sommige mensen die toch graag gokken verdienen nu eenmaal meer en juist voor deze spelers is het fijn dat er fruitmachines zijn waar spelers voor flinke geldbedragen op kunnen gokken. Vip Powerlounge biedt een uitkomst voor de zogenaamde High Limit gokkasten spelers. Voordat je voor echte winsten gaat gokken is het verstandig om eerst even van de gratis fun modus te genieten. In de fun modus kun je kosteloos spelen op alle fruitautomaten dat VIP Powerlounge te bieden heeft. Speeltegoed kopen kan snel en eenvoudig via iDEAL, telefoon, credit cards, Skrill of Neteller. Mocht je het geluk hebben winst te behalen op één van de gokkasten dan kun je het bedrag laten uitbetalen naar jouw bank of girorekening.

Voordat je gaat gokken met hoge inzetten kun je eerst gratis spelen. Zorg dat je over voldoende tegoeden beschikt zodra je voor echt geld gaat spelen want het gokken op deze fruitautomaten kan hard gaan.

VIP Powerlounge fruitmachines
Hierbij alvast een kleine voorproefje van de VIP Powerlounge fruitmachines, voor het volledige aanbod kun je de webpagina van VIP Powerlounge raadplegen. De volgende drie fruitmachines kun je met verhoogde inzetten spelen bij dit gokkasten merk;

Magic Circle Deluxe

Golden Oldie Deluxe

Mega Multitimer

Natuurlijk kun je op veel meer fruitmachines spelen, in totaal heeft dit merk twaalf online fruitmachines. Heb je nooit eerder bij VIP Powerlounge gespeeld? Maak dan goed gebruik van de welkomstbonus,. een bonus van 100% tot maximaal 100 euro op het eerste bedrag dat je stort. Alvast veel geluk met het spelen met hoge inzetten!


Nieuwe gokkasten

Simply WildSimply WildSpelen
Grand SpinnGrand SpinnSpelen
Club 2000Club 2000Spelen
Super 6 TimerSuper 6 TimerSpelen
Fire 88Fire 88Spelen
Gold RunnerGold RunnerSpelen
Magic CircleMagic CircleSpelen
Classic Joker 6000Classic Joker 6000Spelen