Random Runner gokkast

Random Runner gokkastpublicatie datum: 26-09-2013

Zoals je al is opgevallen hebben wij de Random Runner van eurocazino op de voorpagina staan. De gokkasten van Fruits4Real zijn compleet vernieuwd en je kunt deze spellen nu ook in HD kwaliteit spelen. Zo ook de fruitmachine Random Runner, één van de meest gespeelde gokkasten ooit. De random runner stond vroeger in vrijwel elke speelhal, café of snackbar. De gokkast was erg in trek vanwege de hoge winsten die tijdens het bovenspel gewonnen konden worden. Nu kun je nog steeds hoge winsten halen op de Random Runner maar dan met alle gemakken van thuis. Doordat je deze fruitmachine nu in HD kwaliteit kunt spelen is er haast geen verschil met de fruitmachine waar je in de speelhal op kunt spelen.

De random runner staat bekend om de hoge winsten die je tijdens het bovenspel kunt behalen. Je kunt trouwens alle fruits4real gokkasten ook gratis spelen.

Random Runner speluitleg
De Random runner heeft een basisspel met drie rollen en één winstlijn en een bovenspel met drie rollen en vijf winstlijnen. Via het 4-0 spel (een soort kop of munt spel) kun je winsten van 2 credits bij het basisspel verdubbelen naar 4 om het bovenspel te kunnen spelen. Drie kroon symbolen in kris kras formatie tijdens het basisspel leveren 20 credits op. Met het spelen van het beneden spel speel je met één credit per draai aan de rollen, bij het top spel speel je met vier credits + 1 van het basisspel dus in totaal vijf credits per draai aan de rollen. Zodra je in het top spel belandt kun je met drie ster symbolen een winst van 200 credits behalen.

In het bovenspel speel je dus met een inzet op vijf winlijnen. Ben je benieuwd geworden naar de nieuwste online variant van de Random Runner? Speel dit spel dan eerst gratis bij Eurocazino want je kunt altijd nog voor echt geld gokken.


Nieuwe gokkasten

Simply WildSimply WildSpelen
Grand SpinnGrand SpinnSpelen
Club 2000Club 2000Spelen
Super 6 TimerSuper 6 TimerSpelen
Fire 88Fire 88Spelen
Gold RunnerGold RunnerSpelen
Magic CircleMagic CircleSpelen
Classic Joker 6000Classic Joker 6000Spelen