Multi Player fruitmachine

Multi Player fruitmachinepublicatie datum: 17-09-2013

De Multi Player fruitmachine zal door een aantal spelers herkend worden als de gokkast waar je in de speelhal met twee mensen tegelijk op kunt spelen. Nu kun je online en solo van deze fruitautomaat genieten want Fruits4Real heeft een gloednieuwe online variant van dit gokkast spel online gebracht. Je kunt bij dit spel op twee gokkasten tegelijk spelen en dat alles in één scherm. Een voordeel van het spelen op Fruits4Real fruitmachines is dat je alle spellen onbeperkt gratis kunt spelen. De Multi Player is voor zover bekende de enigste gokkast bij een internet casino waarbij je twee verschillende fruitmachines tegelijk kunt spelen. Deze speelkast kan gigantische winsten uitbetalen maar het is ook goed mogelijk dat je grote verliezen leidt doordat je twee maal het bedrag verspeelt. Daarentegen zijn jouw kansen op winst weer groter en is het natuurlijk behoorlijk spannend om twee spellen tegelijk te spelen.

Ben je dus op zoek naar een fruitautomaat met twee gokkasten in één spel? Dan is de Multi Player fruitmachine de speelautomaat voor jouw!

Speluitleg Multi Player
De Multi Player bestaat dus uit twee gokkasten en per spel kun je met een inzet spelen van twee credits per draai aan de rollen tot maximaal 40 credits. De winst die je kunt behalen met dit spel liegt er niet om want met een inzet van 40 credits per spin krijg je voor drie aardbeien in kris kras formatie al 320 credits. Hieronder even in het kort de inzetbedragen en actieve winstlijnen;

Inzet twee credits : 1 actieve winstlijn

Inzet 5 credits : twee actieve winstlijnen

Inzet 10 credits : drie actieve winstlijnen

Inzet 20 credits : vier actieve winstlijnen

Inzet 40 credits : vijf actieve winstlijnen

Met een inzet van 40 speelkredieten kun je een maximale winst behalen van 2000 punten en dat met slechts één draai aan de rollen. Tevens kun je gebruik maken van de ‘Auto Play’ functie zodat je lekker languit vanachter je pc of op de bank met de iPad kunt genieten van het spelverloop. Wij wensen je alvast veel speelplezier toe en veel success zodra je voor echt geld gaat gokken.


Nieuwe gokkasten