Voor echt geld spelen

Dead or Alive 2

Viel de Dead or Alive gokkast van Netent bij jou ook zo goed in de smaak? Dan wil je de Dead or Alive 2 gokkast ook maar al te graag gaan spelen. Dit spel is namelijk een vervolg op de eerder uitgebrachte Dead or Alive gokkast. Ga je de Dead or Alive 2 gokkast spelen? Dan wordt je weer meegenomen naar het Wilde Westen. Het thema van de Dead or Alive 2 gokkast, is net zoals bij zijn voorganger, erg goed uitgewerkt. Je komt bij deze gokkast een mooie achtergrond tegen en ook is het speelveld goed in elkaar gezet. Door de mooie grafische elementen lijkt het net of je zelf in het Wilde Westen bent. Als je de Dead or Alive 2 gokkast gaat spelen zal je symbolen kunnen draaien als flessen met whisky, revolvers, sheriff sterren, cowboy laarzen, cowboy hoeden en nog veel meer. Je speelt de Dead or Alive 2 gokkast met veel spanning want er valt genoeg te beleven!

Eenvoudige spelregels

Om het voor jou als speler niet al te moeilijk te maken, heeft de Dead or Alive 2 gokkast eenvoudige spelregels toegevoegd. Dat is een groot voordeel, want zo kun je ook zonder problemen voor de winst gaan spelen. Je speelt de Dead or Alive 2 gokkast met 5 rollen en als je daar een complete combinatie op laat verschijnen, zal je een geldprijs uit kunnen laten betalen. Een combinatie moet altijd uit 3 of meer identieke symbolen bestaan. De combinaties moeten altijd van links naar rechts en op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet altijd op één van de 9 winlijnen die de Dead or Alive 2 gokkast gekregen heeft. Deze gokkast is zeker de moeite waard om te spelen, omdat de geldprijzen hoog op kunnen lopen.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Dead or Alive 2 gokkast zal je ook van extra functies kunnen genieten. Zo kom je onder andere een Train Heist feature tegen, een Old Saloon feature en een High Noon Saloon feature. Elke feature heeft iets anders te bieden. Zo kun je onder andere van free spins genieten, Wild symbolen draaien en vermenigvuldigers ontvangen. De spanning zal hierdoor geen moment ontbreken en ook kun je daardoor het spel met veel plezier gaan spelen. Speel de Dead or Alive 2 gokkast nu zelf en ontdek wat je precies kunt verwachten!

Andere gokkasten

Hot Fruits 40Hot Fruits 40Nu spelen
Lucky BellsLucky BellsNu spelen
Hot Choice DeluxeHot Choice DeluxeNu spelen
All Ways Hot FruitsAll Ways Hot FruitsNu spelen
Club 2000Club 2000Nu spelen
Book of Adventure: Super Stake EditionBook of Adventure: Super Stake EditionNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Las Vegas FeverLas Vegas FeverNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
Temple of FortuneTemple of FortuneNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen