Voor echt geld spelen

Dead or Alive

Als je graag de spanning opzoekt zal je zeker de Dead or Alive gokkast van Netent niet willen missen. Het spel neemt je mee naar het Wilde Westen en daar valt er genoeg te beleven. Als je de Dead or Alive gokkast gaat spelen zal je zien dat het thema goed uit is gewerkt. Je kunt het spel spelen met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond zie je de omgeving met houten cafés en een zanderige grond. Laat je de 5 rollen van het spel draaien? Dan kun je mooie symbolen op de rollen laten verschijnen. Je kunt symbolen draaien als bierglazen, revolvers, cowboylaarzen, cowboyhoeden en nog veel meer. De symbolen passen goed in het thema en maken de Dead or Alive gokkast helemaal compleet. Zowel grafisch als geluidstechnisch komt de Dead or Alive gokkast niets te kort.

Eenvoudige spelregels

Ga je de Dead or Alive gokkast spelen? Dan wil je uiteraard geldprijzen behalen. Om een winst te kunnen behalen moet je op de rollen combinaties laten verschijnen. Een combinatie moet altijd 3 of meer identieke symbolen laten zien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Dead or Alive gokkast met 9 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Als je dit spel gaat spelen zal je mooie geldprijzen kunnen behalen als je een complete combinatie laat verschijnen.

Geniet van extra functies

Speel je de Dead or Alive gokkast? Dan kun je ook extra functies tegenkomen. Netent heeft de Dead or Alive gokkast voorzien van onder andere een Wild symbool. Het Wild symbool heeft een vervangende functie. Draai je een onderbroken combinatie met daarbij een Wild? Dan zal de Wild het verkeerde symboolsoort vervangen en de onderbroken combinatie completeren. Jij als speler ontvangt dan alsnog een geldprijs. Er kunnen ook free spins gewonnen worden en daar kun je de rollen van de Dead or Alive gokkast gratis mee laten draaien. Dit spel wil je zeker niet missen. Speel de Dead or Alive gokkast nu en ontdek wat je kunt verwachten!

Andere gokkasten

Hot Fruits 27Hot Fruits 27Nu spelen
Allways WinAllways WinNu spelen
Book Of FortuneBook Of FortuneNu spelen
Golden JokerGolden JokerNu spelen
Simply WildSimply WildNu spelen
Gold Slam DeluxeGold Slam DeluxeNu spelen
Game 2000Game 2000Nu spelen
Las Vegas FeverLas Vegas FeverNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
Temple Quest SpinfinityTemple Quest SpinfinityNu spelen
Temple of FortuneTemple of FortuneNu spelen