Voor echt geld spelen

Finn’s Golden Tavern

Er worden veel spellen aangeboden bij het online casino en de Finn’s Golden Tavern gokkast van Netent is er daar één van. Je speelt de Finn’s Golden Tavern gokkast met een leuk thema. Finn neemt je mee op avontuur door zijn eigen brouwerij te laten zien. Hij heeft al veel biertjes gebrouwen en ook kom je allerlei andere lekkere dranken tegen. Als je de Finn’s Golden Tavern gokkast gaat spelen zal je een RTP van maar liefst 96,1% tegenkomen. Voor de winst spelen is dus zeker de moeite waard. Verder is het leuk om te weten dat je de Finn’s Golden Tavern gokkast kunt spelen met leuke symbolen op de rollen en een bijpassende achtergrond. Op de 5 rollen van het spel kun je symbolen draaien als biertjes, flessen drank, schatkisten, bellen, gouden munten en nog veel meer. Dit spel is zeker interessant te noemen en wil je daarom echt niet missen!

Eenvoudige spelregels

Wil je graag een gokje wagen op de Finn’s Golden Tavern gokkast? Dan is het belangrijk om te weten hoe je precies een winst kunt behalen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de 5 rollen van het spel een combinatie te vormen. Een combinatie moet altijd uit 3 of meer soortgelijke symbolen bestaan. Elke combinatie die je draait moet altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Er zijn geen winlijnen of winmanieren te vinden bij de Finn’s Golden Tavern gokkast. Spelen kan al vanaf €0,10 per draai en maximaal €500 per draai.

Geniet van extra functies

Bij de Finn’s Golden Tavern gokkast kom je ook extra functies tegen. Je kunt onder andere een Scatter symbool draaien en hier kun je free spins mee winnen. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen van de Finn’s Golden Tavern gokkast gratis laten draaien. Je kunt dan gratis winsten behalen en dat wil je uiteraard maar al te graag. Dit spel heeft veel te bieden en wordt voor jou als speler al snel interessant. Speel hem nu en ontdek wat jij kunt winnen!

Andere gokkasten

Lucky RespinLucky RespinNu spelen
Hot Fruits 100Hot Fruits 100Nu spelen
Dragons GiftDragons GiftNu spelen
Bells on Fire RomboBells on Fire RomboNu spelen
Gold Slam DeluxeGold Slam DeluxeNu spelen
Grand Slam Jackpot DeluxeGrand Slam Jackpot DeluxeNu spelen
Dreams and DollarsDreams and DollarsNu spelen
Club 2000Club 2000Nu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen
KingmakerKingmakerNu spelen