Voor echt geld spelen

Jumanji

Als je bij het online casino gaat spelen, zal je onder andere de Jumanji gokkast kunnen spelen van spel provider Netent. Je speelt de Jumanji gokkast met een hoge kwaliteit en ook over de RTP mogen we niet klagen. Deze gokkast van Netent heeft een RTP van 96,33% gekregen. Aan de winkansen zal het ook zeker niet liggen. Daarnaast speel je de Jumanji gokkast met een leuk thema. Het spel heeft alles te maken met het bordspel Jumanji. Op de achtergrond zie je een grote kamer en op de grond ligt het grote bordspel uitgeklapt. Op de rollen kun je veel verschillende symbolen draaien. Denk aan pelikanen, leeuwen, krokodillen en neushoorns. De symbolen vullen de Jumanji gokkast goed aan.

Eenvoudige spelregels

Om een winst te kunnen behalen met de Jumanji gokkast, moet je op de rollen van het spel combinaties draaien. Combinaties moeten uit identieke symbolen bestaan. Het is belangrijk dat de combinatie één van de 36 winlijnen volgt. Je moet elke combinatie draaien vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Het is belangrijk dat de combinatie compleet is, omdat je er anders geen winst mee kunt behalen. Spelen voor de winst op de Jumanji gokkast kan voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €200 per draai.

Geniet van extra functies

Je kunt bij de Jumanji gokkast ook extra functies tegenkomen. Er zijn veel verschillende features te vinden waarbij je kunt genieten van hoge geldprijzen en free spins. De features worden allemaal op een eigen manier geactiveerd. Je komt ook leuke bonusspellen tegen en ook de Wild symbolen zullen niet ontbreken bij de Jumanji gokkast. Met de aanwezige extra functies kun je de kans op winst vergroten en je kunt hier ook mooie prijzen mee winnen. Het wordt daardoor ook nog spannender om de Jumanji gokkast te gaan spelen.

Andere gokkasten

Lucky RespinLucky RespinNu spelen
Party NightParty NightNu spelen
Lucky BellsLucky BellsNu spelen
Wolf MoonWolf MoonNu spelen
SpartusSpartusNu spelen
Runner Runner MegawaysRunner Runner MegawaysNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Gold Slam DeluxeGold Slam DeluxeNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
Extra ChilliExtra ChilliNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen