Voor echt geld spelen

Aztec Idols

Eén van de spellen die je van Play’n GO kunt gaan spelen is de Aztec Idols gokkast. Als je dit spel gaat spelen bij het online casino zal je jezelf geen moment vervelen. Dit spel gaat over de Azteken die heel wat jaren geleden in de jungle te vinden waren. Dat is dan ook precies waar de Aztec Idols gokkast jou mee naartoe neemt. Dit spel neemt je mee naar een grote jungle en daar kom je van alles tegen. Op de achtergrond zie je grote bladeren, veel planten en een blauwe lucht. Je komt onderweg een grote stenen muur tegen waar je mooie symbolen op kunt draaien. De symbolen zijn van steen en hebben elk een eigen kleur. Met de symbolen kun je te gekke geldprijzen winnen dus het wordt al snel spannend als je de Aztec Idols gokkast gaat spelen!

Eenvoudige spelregels

Dit spel is heel eenvoudig om te spelen omdat Play’n GO de spelregels niet al te moeilijk heeft gemaakt. Je kunt dit spel spelen met een minimaal aantal knoppen. Met de ‘COINS’ knop kun je een inzet plaatsen. Na het plaatsen van een inzet kun je het aantal winlijnen instellen. Dit kan met de ‘LINES’ knop. Als je de Aztec Idols gokkast gaat spelen kun je met de ‘SPIN’ knop een draai aan de rollen geven. Het wordt dan al snel spannend want je kunt dan direct voor de winst gaan spelen. Bij de Aztec Idols gokkast kun je winsten behalen door combinaties te draaien. Dit moet met minimaal 3 identieke symbolen en altijd op aaneengesloten rollen. Elke combinatie moet één van de 15 winlijnen volgen en dit moet van links naar rechts.

Geniet van extra functies

Uiteraard zijn er bij de Aztec Idols gokkast ook extra functies aanwezig. De extra functies kom je tegen als speciale symbolen. Eén daarvan is het Wild symbool van de Aztec Idols gokkast. Het Wild symbool kan alle symboolsoorten vervangen. Hierdoor kunnen zelfs onderbroken combinaties gecompleteerd worden. Er zijn ook bonussymbolen aanwezig waarmee je het bonusspel kunt activeren.

Andere gokkasten

Wild StarsWild StarsNu spelen
Lucky BellsLucky BellsNu spelen
Hot Fruits 100Hot Fruits 100Nu spelen
Party NightParty NightNu spelen
Dragons and MagicDragons and MagicNu spelen
Dragon's MysteryDragon's MysteryNu spelen
Dr MagooDr MagooNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen