Beasts of Fire

Beasts of Fire

Wilde dieren staan centraal bij de Beasts of Fire gokkast en dit kan al snel voor een spannende gameplay zorgen. Als je het spel geladen hebt krijg je een berggebied te zien met een rode gloed in de lucht en bliksemschichten. Je kunt deze gokkast gaan spelen met de kwaliteiten van spel provider Play N GO. Het spel wordt gespeld met 5 rollen en van links naar rechts kun je 3, 4, 4, 4, 3 symbolen draaien. Op de rollen draai je wilde dieren die het thema van de Beasts of Fire gokkast goed aan weten te vullen. Je kunt onder andere buffels, bruine beren, poema’s, haviken en wasberen draaien. De leefomgeving van de dieren kan ook worden gedraaid, net als een brandende gouden munt.

Beasts of Fire spelregels

Tijdens het spelen van de Beasts of Fire gokkast kun je mooie prijzen winnen en dat zorgt al snel voor de nodige spanning tijdens het spelen. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je het tot een winst kunnen schoppen door op de rollen combinaties te vormen. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Beasts of Fire gokkast met 576 winmanieren en dit kan oplopen naar 12.348 winmanieren. Het spel biedt een RTP van 96,27%.

Wild symbolen, Scatters en free spins aanwezig

Kies je ervoor om een gokje te gaan wagen op de Beasts of Fire gokkast? Dan zal je zeker de extra functies niet willen missen. Je kunt het spel gaan spelen met onder andere Wild symbolen. Deze herken je aan de leefomgeving van de beesten. Je kunt met de Wild alle standaard symboolsoorten vervangen. Er is ook een Scatter symbool aanwezig en hiermee kun je free spins winnen. Als je free spins hebt gewonnen kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Op die manier kun je gratis prijzen winnen. Speel de Beasts of Fire gokkast zelf en ontdek welke features er nog meer aanwezig zijn!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen