Coils of Cash

Coils of Cash

Spelen bij het online casino kan altijd op een spel naar keuze en dit kan onder andere de Coils of Cash gokkast zijn. Als je dit spel gaat spelen zal je op de 6 rollen mooie symbolen kunnen draaien. Play’n GO heeft bij dit spel gekozen voor een thema over machines en je kunt dit goed terug zien aan de grafische elementen die gebruikt worden. Je ziet op de achtergrond machines staan en op de rollen kun je hier onderdelen van draaien. Op de rollen kom je ook kaartsymbolen als A, K, Q, J, 10 en 9 tegen. Je kunt ze draaien in de kleuren roze, rood, oranje, paars, blauw en groen.

Eenvoudige spelregels

Ga je spelen op de Coils of Cash gokkast? Dan kun je op de 6 rollen combinaties vormen en zo win je hoge prijzen. Om te kunnen winnen moet je een combinatie zien te vormen met identieke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Je zal er als speler altijd voor moeten zorgen dat een combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Coils of Cash gokkast met 2304 winmanieren, dus aan de kans op winst zal het zeker niet liggen. De RTP van dit spel ligt op 94,2%.

Geniet van extra functies

Dit spel heeft ook extra functies te bieden en daardoor verveel je jezelf geen moment. Je kunt het spel onder andere met Wild symbolen spelen. Met de Wild symbolen kun je onderbroken combinaties laten completeren, omdat zij een vervangende functie hebben. Als je dit spel gaat spelen zal je ook Scatter symbolen kunnen draaien. Zij kunnen jou voorzien van free spins. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien en zo win je gratis geldprijzen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen