Contact

Contact

Bij het online casino kun je onder andere de Contact gokkast gaan spelen. Dit is een zeer mooie gokkast die door spel provider Play’n GO op de markt is gebracht. Als je de Contact gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar een jungle. Op de achtergrond krijg je hoge bomen te zien, grote planten, veel bladeren en ook stenen gebouwen. Zelf sta je bij een grote tempel die van grote stenen is gemaakt. Als je de Contact gokkast gaat spelen zal je mooie symbolen op de rollen kunnen draaien. De symbolen zijn versteend en hebben elk een eigen kleur. Dit spel is echt te gek om te spelen en zeker als je weet welke winsten je kunt behalen!

Eenvoudige spelregels

De spelregels van de Contact gokkast zijn alles behalve moeilijk en dat maakt dit spel eenvoudig om te spelen. Als je een gokje wilt gaan wagen op de Contact gokkast zal je de knoppen aan de onderkant van het speelveld moeten gebruiken. Met de getallenlijn aan de onderkant van het speelveld kun je een inzet plaatsen. Je kunt de inzet altijd verhogen of verlagen. Als je dit spel wilt gaan spelen zal je met de ronde groene knop de rollen kunnen laten draaien. Je kunt dan direct voor de winst gaan spelen. Bij dit spel kun je winsten behalen door complete combinaties te draaien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en met minimaal 5 identieke symbolen. Elke combinatie moet van links naar rechts op de rollen gedraaid worden.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Contact gokkast kun je als speler ook genieten van extra functies. Dat zorgt voor veel spanning tijdens het spelen. Wanneer je de Contact gokkast gaat spelen kun je op de rollen een free spin symbool draaien. Hier kun je free spins mee winnen. Heb je free spins ontvangen? Dan kun je de rollen van de Contact gokkast gratis laten draaien. Je kunt ook vermenigvuldigers ontvangen bij de Contact gokkast.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen