Fat Frankies

Fat Frankies

Als je een echte liefhebber bent van eten wil je zeker de Fat Frankies gokkast niet missen. Dit spel is ontwikkeld door provider Play N GO. Deze provider heeft gekozen voor een thema over Frankie die een fastfoodtruck heeft. Hier rijdt hij mee rond en hij voorziet mensen van het lekkerste fastfood van de stad. Op de achtergrond van het spel krijg je de foodtruck te zien. Niet alleen de achtergrond is goed op het thema afgestemd, want ook de symbolen op de rollen vullen het spel goed aan. Je draait hamburgers, taco’s, puntzakken met friet, hotdogs, geld en drinkbekers. Er is ook een fles olie aanwezig en de fooienpot kan ook gedraaid worden.

Fat Frankies spelregels

Je speelt de Fat Frankies gokkast met een totaal van 5 rollen. Er worden per rol 3 symbolen weergegeven en daardoor speel je met 15 symbolen per speelronde. Deze gokkast heeft een totaal van 243 winmanieren te bieden. Er is een Return to Player van 96,2% actief en je zal kunnen rekenen op een medium variantie. Dit spel kan maximaal 6.000 keer je inzet opleveren. Spelen op de Fat Frankies gokkast is mogelijk vanaf €0,10 per speelronde tot maximaal €100 per draai.

Gebruik Wilds en free spins!

Tijdens het spelen van de Fat Frankies gokkast wil je ook zeker de extra functies niet missen. Dit spel heeft onder andere een Wild symbool te bieden en deze kan over de gehele rol uitklappen. Het Wild symbool heeft een vervangende functie te bieden en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Met de Wild kun je ook onderbroken combinaties laten completeren. Dit kan dan alsnog een geldprijs opleveren. Je speelt ook met free spins. Als je 5 sterren draait zal je 10 free spins ontvangen. Tijdens deze feature kun je prijzen winnen met vermenigvuldigers, die steeds met +1 verhoogd kunnen worden.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen