Gemix

Gemix

Play’n GO heeft al veel mooie spellen gelanceerd waar jij als speler optimaal van kunt genieten. Eén van de spellen die je van Play’n GO kunt spelen, is de Gemix gokkast. Deze gokkast neemt je mee naar een sprookjeswereld met verschillende figuren. Je komt een mijnwerker tegen, een prinses en een oude tovenaar. De verschillende figuren maken het erg interessant voor jou als speler. Ga je de Gemix gokkast spelen? Dan kun je genieten van mooie grafische elementen. Zo kom je onder andere een achtergrond tegen met een groot bos, een woning in een boom, kristallen en nog veel meer. Als je de rollen van dit spel laat draaien, zal je ook verschillende symbolen tegenkomen. Met de symbolen kun je een kleurrijk speelveld creëren, omdat elk symbool een andere kleur heeft gekregen. Je speelt deze gokkast met symbolen als gouden sterren, rode harten, roze maantjes, groene ruitjes, oranje bloemetjes, blauwe rechthoeken, turquoise driehoeken, paarse vierkantjes en nog veel meer!

Eenvoudige spelregels

Wil je graag de Gemix gokkast spelen? Dan hoef je jezelf nooit zorgen te maken over de spelregels. Je speelt de Gemix gokkast namelijk altijd op een eenvoudige manier, zonder poespas. Dit spel kan zelfs door beginnende spelers voor de winst gespeeld worden. Om een winst te kunnen behalen, zal je op de 7 rollen van het spel een combinatie moeten vormen. Combinaties moeten bestaan uit 5 of meer soortgelijke symbolen. Ze moeten altijd volledig op elkaar aansluiten en mogen niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Verder is het belangrijk om te weten dat het uitbetalingspercentage van de Gemix gokkast op 94,78% ligt. Je speelt met ruime inzetlimieten, namelijk voor minimaal €0,50 per draai en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Je speelt deze Play’n GO gokkast ook met extra functies. Bij dit spel Wild symbolen tegen met speciale functies. Er kunnen standaard Wild symbolen gedraaid worden met een vervangende functie, maar ook kom je Sticky Wilds tegen. Alle Wild symbolen kunnen alle symboolsoorten vervangen. Je kunt hier de kans op winst duidelijk mee vergroten. Draai je een onderbroken combinatie met daarbij een Wild symbool? Dan zal de Wild het verkeerde symboolsoort vervangen en op die manier de onderbroken combinatie completeren. Als speler zal je daardoor alsnog kunnen genieten van een geldprijs.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen