Jolly Roger 2

Jolly Roger 2

In het aanbod van spellen bij het online casino kun je onder andere de Jolly Roger 2 gokkast tegenkomen. Als je dit spel gaat spelen zal je al snel zien dat spel provider Play’n GO veel tijd en aandacht in dit spel gestoken heeft. Je kunt het spel namelijk gaan spelen met een spannend en goed uitgewerkt thema. Het spel heeft alles te maken met piraten. Je kunt op de achtergrond de piratenschepen zien liggen op zee. Op de rollen van het spel kun je ook mooie symbolen draaien die goed in het thema passen. Denk eens aan piraten, schatkisten, goud, diamanten, brieven en nog veel meer!

Eenvoudige spelregels

Met de symbolen op de 5 rollen kun je al snel mooie prijzen winnen. Om te kunnen winnen met de Jolly Roger 2 gokkast moet je op de rollen van het spel combinaties draaien. Een combinatie moet altijd 3 of meer symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat een combinatie altijd één van de 20 winlijnen volgt. De RTP van de Jolly Roger 2 gokkast ligt op 94,2%.

Geniet van extra functies

Je kunt dit spel gaan spelen met extra functies en je kunt hier de kans op winst mee vergroten. Bij dit spel kom je onder andere Wild symbolen tegen en zij hebben een vervangende functie. Hierdoor kunnen ze zelfs onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Er zijn ook Scatter symbolen te vinden en hier kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen van dit spel gratis laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen