Love Joker

Love Joker

Play N GO heeft de Love Joker gokkast op de markt weten te brengen en dit spel is voorzien van een klassieke uitstraling. Het thema over fruit is in elkaar gezet met bijpassende symbolen. Daarnaast kent dit spel ook een joker en een liefdestintje. Als je voor de Love Joker gokkast kiest, krijg je een roze achtergrond en rode rollen te zien. Het spel laat 3 rollen zien en hierop kun je per draai in totaal 9 symbolen laten verschijnen. Op de rollen draai je onder andere stukken fruit. Denk aan citroenen, pruimen en kersen. Je draait ook gouden harten, rode harten en een joker. Ook is er een rode zeven en een paarse zeven aan het spel toegevoegd.  

Love Joker spelregels

Uiteraard wil je zoveel mogelijk prijzen naar binnen slepen zodra je een gokje gaat wagen op de Love Joker gokkast. Het spel beschikt over 3 rollen en 5 winlijnen. Kies je voor deze gokkast? Dan zal je als doel hebben om combinaties te vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 identieke symbolen bestaan en deze moet één van de 5 actieve winlijnen volgen. Er is een RTP van 96,2% actief bij de Love Joker gokkast en het spel kent een medium variantie. Met de Love Joker gokkast kun je tot 1.008 keer je inzet winnen. Spelen is mogelijk vanaf €0,05 per ronde tot maximaal €100 per draai.

Scatter symbolen en vermenigvuldigers

Kies je ervoor om te gaan spelen op de Love Joker gokkast? Dan zal je onder andere Scatter symbolen tegen kunnen komen. Deze herken je aan de joker, de gouden en rode harten. Met de Scatter kun je onder andere de Love Spins feature activeren. Tijdens deze feature kun je alleen de gouden harten en rode harten als symbolen draaien. Deze feature komt pas ten einde zodra je geen nieuwe harten meer laat zien op het speelveld. Er is ook een vermenigvuldiger aanwezig bij dit spel en deze zie je oplopen in de meter bovenaan het speelveld.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen