Voor echt geld spelen

Perfect Gems

Ga je een gokje wagen bij het online casino? Dan kun je onder andere de Perfect Gems gokkast van Play’n GO tegenkomen. Deze gokkast heeft een RTP van 94,5% en kan jou voorzien van mooie geldprijzen. Als je de Perfect Gems gokkast gaat spelen zal je winsten kunnen behalen met diamanten als symbolen. Het thema heeft namelijk te maken met diamanten in een oude kamer. Je speelt de Perfect Gems gokkast met mooie symbolen op de rollen en een bijpassende achtergrond. Op de achtergrond zie je een oude kamer met kasten, kleine ramen, een oude vloer en boeken. Laat je de 6 rollen van de Perfect Gems gokkast draaien? Dan kun je diamanten draaien in verschillende kleuren. De kleuren roze, groen, paars en blauw zullen niet ontbreken bij de Perfect Gems gokkast.

Eenvoudige spelregels

Je speelt de Perfect Gems gokkast voor de winst door een combinatie op de rollen te laten verschijnen. Het is belangrijk dat je een combinatie vormt van minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Je moet dit altijd op aaneengesloten rollen doen en ook moet elke combinatie van links naar rechts gedraaid worden. Deze gokkast biedt jou veel winkansen. Je speelt de Perfect Gems gokkast namelijk met 21609 winmanieren. Voordat je het weet heb je dus een winst te pakken. Spelen voor de winst kan voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Zoek je graag de spanning op? Dan heeft de Perfect Gems gokkast ook genoeg te bieden. Je speelt de Perfect Gems gokkast namelijk ook met extra functies. Deze gokkast heeft onder andere een Wild symbool te bieden met een vervangende functie. Alle symboolsoorten kunnen door de Wild vervangen worden en ook kun je hier onderbroken combinaties mee laten completeren. Je komt ook free spins tegen en hier kun je de rollen gratis mee laten draaien.

Andere gokkasten

Golden JokerGolden JokerNu spelen
Bells on Fire RomboBells on Fire RomboNu spelen
Hot Fruits 100Hot Fruits 100Nu spelen
Hot Fruits 40Hot Fruits 40Nu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
The BookThe BookNu spelen
Las Vegas FeverLas Vegas FeverNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
Extra ChilliExtra ChilliNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen