Rabbit Hole Riches

Rabbit Hole Riches

Er worden veel spellen aangeboden bij het online casino en één daarvan is de Rabbit Hole Riches gokkast. Dit spel is door Play’n GO ontwikkeld. Je kunt dit spel gaan spelen met een thema over een wit konijn. Het spel neemt je mee naar een groot kasteel waar het konijn leeft. Op de achtergrond zie je het grote kasteel, grasvelden, struiken, bomen en mannen is harnassen. Je kunt de mannen in harnassen, jokers en konijnen op de rollen laten verschijnen als symbolen. De spanning zal al snel hoog oplopen, want je kunt mooie prijzen met de symbolen winnen!

Eenvoudige spelregels

Je kunt de Rabbit Hole Riches gokkast met 5 rollen gaan spelen voor mooie prijzen. Om te kunnen winnen moet je combinaties draaien van minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Rabbit Hole Riches gokkast met 5 winlijnen en hier moet elke combinatie er één van volgen. De RTP ligt op 94,7% en je speelt voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Uiteraard vind je ook extra functies terug bij de Rabbit Hole Riches gokkast. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en zo kun je ook al snel een winst behalen. Het Wild symbool is één van de extra functies die dit spel te bieden heeft. Je kunt met het Wild symbool onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Bovendien zijn er ook Scatter symbolen te vinden en free spins. Er valt dus genoeg te beleven bij de Rabbit Hole Riches gokkast!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen