Riddle Reels

Riddle Reels

Bij het online casino kun je onder andere de Riddle Reels gokkast gaan spelen. Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar een oude straat van een stad. Het thema van de Riddle Reels gokkast heeft te maken met een detective die allerlei onderzoeken doet. Dit spel is erg spannend om te spelen en heeft voor jou als speler veel te bieden. Je kunt de Riddle Reels gokkast gaan spelen met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond zie je de oude straat met houten huizen, een PUB, een crimineel met een pistool en nog veel meer. Je kunt op de rollen ook symbolen draaien die goed in het thema passen. Denk aan detectives, vrouwen, messen en geweren.

Eenvoudige spelregels

Om te kunnen winnen met de Riddle Reels gokkast moet je op de rollen van het spel combinaties vormen. Je moet een combinatie laten bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Een combinatie moet altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je hebt dus alle 3 de rollen van de Riddle Reels gokkast nodig om een complete combinatie te kunnen draaien. Een combinatie moet ook altijd één van de 9 winlijnen volgen. De RTP van de Riddle Reels gokkast ligt op 94,75%.

Geniet van extra functies

Ga je spelen op de Riddle Reels gokkast? Dan kun je ook genieten van extra functies. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Eén van de extra functies die je tegen kunt komen is het Wild symbool. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt dan ook onderbroken combinaties laten completeren met de Wild symbolen. Bij de Riddle Reels gokkast kom je ook Scatter symbolen tegen en zij kunnen free spins opleveren. Hier kun je de rollen van de Riddle Reels gokkast gratis mee laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen